Du er her

- Fantastisk morsomt, fantastisk slitsomt!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Michelle vant Oslo-Lærdal!

Oslo-Lærdal er et ritt som ble arrangert 15 ganger i perioden 1986 - 2000, og i år gjenåpnet Styrkeprøven AS rittet, og satsesr på å arrangere det 1. helgen i september hvert år fremover.

Det sykles 340 km og med 3122 tilhørende høydemeter, og maksimaltiden er 13 timer. Løypa følger i store trekk ruten langs E16 via Leira og Filefjell til vakre Lærdal, og med mange gruspartier og mange høydemetre er dette et ritt for de tøffeste av de tøffe.

153 syklister stilte på startstreken, og 22 av disse var fra Rye. Raskeste Rye-syklist ble Martin Schei, som syklet på 10.04.10, bare drøye 9 minutter bak vinneren, Knut Sande fra Asker CK.

Michelle Engebretsen, som mange kjenner særlig som tidligere sjef for Ekspressens solide støtteapparat, vant dameklassen på 11.23.05.

- For en dag, sier Michelle. Så fantastisk, så fantastisk morsomt, og så fantastisk slitsomt! Jeg har aldri syklet så langt før, jeg. Men jeg kunne ikke klart det uten Jo (Engebretsen). Vi satt med i teten helt til Bagn, men etter Bagn var det stort sett oss to. Jeg var totalt utslitt og trodde nesten ikke jeg skulle komme til mål, men jeg fikk innfridd målsetningen, selv med sykdom i kroppen ... Ikke den beste medisin kjenner jeg, men for en opptur!


Det er lov å være sliten etter
340 km og 3122 høydemetre.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen