Du er her

Kalas cup på Greverud

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Full konsentrasjon når starten går! Foto: Øystein Heggelund Dahl

Det drar seg til mot slutten av årets rittsesong, og Greverud var arena for årets nest siste ritt før Kalas Cup avsluttes for sesongen på Langsetløkka lørdag 8. september.

Har du ikke deltatt på andre ritt i år er Langsetløkka, hjemmebanen vår der Rye byr opp til sykkelfest, stedet å møte. Påmelding gjøres her: https://rittresultater.no/nb/kalascup

Follo SK bød på en vekslende og fartsfylt løype med en god blanding av flytsti og gruspartier, noe mange av våre ryttere viste seg å beherske. Hele 60 Rye ryttere stilte til start fra Rye, og igjen var det hvit og gul gruppe som var best representert med hele 21 ryttere på startstreken. De aller yngste syklet kort løype på 1,5 kilometer, mens de litt eldre fikk prøve seg i mellomlang løype på 2,9 kilometer. Igjen viste våre yngste ryttere stor innsats og gode tekniske ferdigheter. 

I klassene med rangering var Håkon Eiksund Øksnes sterkest der han avgjorde spurten i sin favør og dro i land sin fjerde seier for sesongen. Også Kamilla Aasebø i K12 vant sin klasse med god margin på en tid som hadde gitt et godt resultat også i gutteklassen. Av andre klassevinnere kan vi nevne Ida Sofie Huseby i K16, Johanne Dahl Norland i K-Jun og Trond Overn i M Sport 60+.

Rye gratulerer alle deltagere med god innsats. Vi håper ellers på deltagerrekord fra klubben på Langsetløkka 8. september – kom igjen bli med!!!!!

Øystein Heggelund Dahl


Per Langseth gratulerer de premierte i M11. Foto: Øystein Heggelund Dahl

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen