Du er her

Sterke resultater i utfor - et tilbakeblikk på sesongen så langt

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Denne sesongen har vært litt spesiell for utforryttere, da det kun har vært to ritt i Norge. Det ene var Voss i juni, i forbindelse med ekstremsportveko. Dette var ikke en del av scandinavisk cup, så NCF var ikke involvert.

Heldigvis tok Drammen CK på seg NM-arrangement i samarbeid med Kongsberg IF, og dette ble avholdt 5. august.
SK Rye gjorde seg bemerket under NM, og her er plasseringene:

M 11-12: Noah Ryan 2. plass. Må også nevne Brage Lidsheim som tok 3. plassen. Brage sykler også terreng for Nittedal sykkelklubb, men han er ivrig med på alle Ryes utfortreninger, og både mor og far hjelper alltid til. Faren er medlem i Rye, så Brage er absolutt en av oss! 

M 15-16: Brage Meldtvedt 5. plass.
M Junior: Atle Hagen Laakso 1. plass, Sindre Rustan 2. plass.
K Junior: Mille Johnset 1. plass.
M Master: Pål Standal 1. plass, Hamish Ryan 2. plass
M Senior: Simen Smestad 3. plass, Henrik Myhrvold 4. plass, Ole-Herman Bergby 5. plass, Sebastian M. Andreassen 10. plass, Robin Ryste Skjæret 12. plass.

12. august ble siste del av Scandinavien cup holdt i Åre i Sverige. Regn og sterk vind gjorde forholdene røffe. Det var så sterk vind at den øverste delen av løypa ble holdt stengt inntil 13-tiden på lørdag. Da åpnet heisen, og rytterne fikk kjøre gjennom hele løypa.

Resultater:
M 15-16: Brage Meltvedt 3. plass, samt sammenlagt seier av cupen.
M Junior: Sindre Rustan 1. plass og sammenlagt seier! 
M Senior: Simen Smestad 3. plass, Ole-Herman Bergby 8. plass, Sebastian M. Andreassen 14. plass.

Det er ingen hemmelighet at det er et sterkt ønske i utformiljøet om at Norges Cup kommer på beina igjen. Vi ser også det på deltagelsen i Scan cup, at våre eliteryttere ikke prioriterer de svenske destinasjonene. Vi håper at flere klubber vil arrangere ritt igjen, og at vi kan hjelpe hverandre med det! Narvik, Oppdal, Hemsedal og Hafjell med sine flotte løyper, står på ønskelista. Flere av våre eliteryttere har deltatt på utenlandske ritt i år, og i skrivende stund har vi to deltagere til IXS cup i Østerrike til helgen. Noen skal også stille i Enduroritt utover høsten. 


Et knippe flotte Rye ryttere som her venter på premieutdelingen under NM: 3 x 1. plass og en 3. plass: Pål Standal, Atle Laakso, Mille Johnset og Simen Smestad.


Tykk tåke og sterk vind under track walk før trening. Her Brage M. Og Simen S. + en pappa.


Godt å sitte litt for seg selv før finale run


Engasjerte foreldre holder stemningen oppe når finalenervene bruser rundt teltet.


Forberedelser i teltet før finalen i Åre; ren trøye, hjelm og briller. Det er mye nerver finaledagen, så de får ikke i seg så mye mat. Men utstyret er i orden!


Sindre Rustan ved målgang.


1. plass M Junior: Sindre Rustan


3. plass M elite Scandinavien cup Åre: Simen Smestad. Ble slått av to svensker, men likevel fornøyd. Beste tid blant de norske.


3. plass M15-16 Brage Meltvedt. Sprudlevannet får lett stort fokus på pallen, når det er en del av premien.


Pallen i M elite. Simen Smestad 3. plass.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen