Du er her

Et punktum for badesesongen utendørs

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Torsdag 13. september ble det, tradisjonen tro, avholdt klubbmesterskap i triatlon på Sognsvann.

Fem menn og tre damer deltok, og triatlongruppa ved Jonas Sundet, Simon Augustsson og Isabel Frang arrangerte, og Terje Gangås tok masse gode bilder..

Vi begynte ca. 18. Vannet var kaldt, det blåste ganske mye, og generelt kjølig i luften. Svømmingen gikk fram og tilbake til bryggen fra stranden og til den andre siden, sykling ut til Hammeren og tilbake, og løping rundt Sognsvann. I målområdet var det grill: burgere (kjøtt, laks, vegetar), pølser, poteter, litt salat, vørterøl, og premie til vinnerne.

Markuz Lindgren og Kathrine Gundersen ble klubbmestere, og det var en glede å se at det i år var flere deltakere enn arrangører. Neste år håper vi alle vil stille i noen form for klubbtøy.

- Tusen takk for et innmari hyggelig klubbmesterskap i går, ikke minst til Jonas, Isabel og Simon som rigget det hele, med grillmat, vørterøl, et verdig målområde, og helt sikkert mer som jeg ikke kommer på, sier Hanne Eldby. - Og takk for konkurransen til alle dere andre! Og da har i alle fall jeg fått satt punktum for badesesongen utendørs, så nå er våtdrakten spylt og hengt til tørk og klar til neste år.

Mellomtidene ble dessverre ikke registrert, siden den aktuelle mobilen streiket underveis, men totaltidene ble som følger:

Markuz Lindgren      52.55
Hans-Christian Larsen      56.25
Lasse Johansen      1.00.26
Mads G. Kristiansen      1.00.55
Martin Anderson Aaberg      1.08.56
Kathrine Gundersen      1.21.00
Hanne Eldby     1.25.00
Ingeborg Guldvig Gringstad     1.37.00


Arrangør Simon


Sist men ikke minst, Jonas ved grillen. Tusen, tusen takk for at du alltid stiller opp for klubben, Jonas.

Alle foto: Terje Gangås

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen