Du er her

Dagen før dagen. Nice - Cannes maraton

Martin Henrik Andresens bilde

Det er dagen før dagen i Nice. Ti ryeløpere har tatt turen ned til den franske riviera for å løpe Nice - Cannes maraton.

Breakfast run 3. november

I strålende sol og mild sommervarme stilte vi opp sammen med 300 andre ivrige løpere for å løpe oppvarmingsløp gatelangs i Nice. Arrangøren tilbyr rolig morgenjogg for alle som vil være med. En ypperlig måte å komme i løpsmodus.

Inntrykket så langt er et godt planlagt arrangement med en flott og flat trase. Alt tyder på at dette blir et løp vi vil anbefale.

Lørdag kveld møtes Ryeløpere til middag der planen for løpet skal legges, historier skal fortelles og spenningen før løpet skal bearbeides. Se hvem som løper Nice - Cannes fra Sportsklubben Rye.

Søndag 4. november

Søndag kl. 08.00 går starten fra strandpromenaden i Nice, både for maraton- og stafettløpere. Stafettløpere veksler i Antibes. Følg med på ryes løpere gjennom formiddagen.

Husk å få med deg Sportsklubben Rye i New York. Svein-Erik Bakke, Torunn P. Brandt, Laura Bakker og Runar Sæther løper NYC Maraton. Vi ønsker alle løpere lykke til!

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen