Du er her

Løp utenlands med Sportsklubben Rye våren 2019

Martin Henrik Andresens bilde

Frister det med en utenlandstur med Sportsklubben Rye? Vi har tre turer å by på våren 2019: til Gran Canaria, Berlin og Gøteborg. Bli med oss på tur!

Sportsklubben Rye i Berlin

NB: Siste frist for å delta i lotteriet for Berlin maraton 29. september er 7. november 2018.

Høstens utenlandstur til Nice - Cannes ble en fantastisk opplevelse. En maratontur er en fantastisk motivasjon, et ypperlig treningsmål og en fremragende kultur- og matopplevelse. Vi er i gang å planlegge nye maratonløp for løpegruppen og nye medlemer av Rye. Her er vårens viktigste løp:

Gran Canaria maraton 27. januar 2019

Sportsklubben Rye i Grand Canaria maratonTilbyr 42 km, 21 km, 10 km i nydelig norsk sommmervarme. Flat og lettløpt løype som innbyr til gode tider. Maraton og halvmaraton starter søndag 08:30, mens 10 km starter 11:30. I 2019 er det 10-årsjubileum for arrangementet. På grunn av tidlig start planlegger de fleste ryeløpere å bo i Las Palmas. Pastaparty lørdag ettermiddag.

Løypekart Grand Canaria marathon

 

Berlin halvmaraton 7. april 2019

Sportsklubben Rye i Berlin34.000 løpere stiller i Halvmaraton i Berlins gater søndag 7. april. Dette kan være en knallstart på utendørssesongen. Starten går der Berlin Maraton har sin avslutning, mellom Brandenburger Tor og seierssøylen i Tiergarten. Tredje og siste påmeldingsbølge er nå ute, men forvent at dette arrangementet er utsolgt før desember. Flere av klubbens løpere vil også delta på arrangementets after party kl. 20. Påmelding € 59.

Løypen i Berlin halvmaraton

Berlin Halvmaraton seiler opp som et av de mest populære løpene i utlandet for norske løpere. I 2018 var over 400 norske løpere påmeldt.

Göteborgsvarvet 18. mai

Sportsklubben Rye i GøteborgLøpet i Gøteborg er Nord-Europas største halvmaraton målt i antall deltakere og et populært arrangement for norske løpere. I år rekker man til og med litt nasjonaldagsfeiring før man vender løpeskoene mot Sverige. Varvet består av en serie med løp, der halvmaraton lørdag 18. mai er det mest populære.

Løypekart Gøteborgsvarvet

 

Praktisk info om maratonturene

Felles for alle turene er at startnummer, reise og opphold bookes av den enkelte. Vi legger ut anbefalt reiserute og overnatting slik at deltakere kan koordinere seg mest mulig effektivt. Vi legger opp et sosialt og kulinarisk opplegg for alle som reiser med møtepunkter for felles middag før og etter løpet. Si ifra til oss hvor du løper, så vil vi sette sammen grupper og treningsopplegg.

Våre turer planlegges for medlemmer av Sportsklubben Rye. Vi har alltids plass til en til rundt bordet. Nye medlemmer er hjertelig velkommen! Løper du for en annen klubb og har lyst å bli med på vårt opplegg, meld deg inn for et år for 400 kr.

Hvor har du lyst å løpe våren 2019? Skriv i kommentarfeltet under!

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen