Du er her

Banesykling i velodrom, reisebrev fra jentesamlingen i Odense

Inger Heiberg Woxholtts bilde

8.-10. februar (fredag til søndag) var to Rye-landeveisjenter på jentesamling og treningstur i den velrennomerte velodromen i Odense.

Rye-jentene var på tur med ni andre jenter fra Frøy, Follo og Eidsvoll, men også fra Bergen, Hordaland, Bokn og Elverum. Samlingen bestod denne gangen av jenter i alder 9-16 år.

Jentene har bakgrunn i forskjellige sykkelgrener og har svært ulik sykkelerfaring.
Jentene på tur var terrengsyklister og landeveissyklister. ( 50/50 )
Eidsvoll-jenta på 16 år og vår egen nye Rye-jente Annabelle Braaten på 9 år har akkurat startet som aktive syklister.

Selv med ulik sykkelbakgrunn og erfaring ble turen en flott og fartsfylt opplevelse for alle deltagerne, hvor alle fikk individuell tilpasset opplæring, men også fellesopplegg som samlet skaper mestringsfølelse og adrenalin-kick "DELUX"!

May Britt Våland styrte også denne gjennomførte jentesamlingen og hadde planlagt innholdet på en veldig god og samlende måte.

May Britt Våland er en inspirerende og kunnskapsrik ildsjel i norsk sykkelsport og har lang og svært innholdsrik efaring fra sykkelverdenen og om å skape treningsglede og opplegg for barn og ungdom. Hun er en sterk motivator og deler sine opplevelser med alle på engasjert og grundig vis.

På samlingen hadde May Britt planlagt i alt 5 økter på banen samt at hun holdt ett innholdsrikt innlegg om barn og ungdom i idrett.
Les mer om de imponerende merittene til May Britt her.

Jentene sov på anlegget tilhørende veldromen på sovebrakker i 4-jenters-rom.
Flere av jentene hadde med foreldre, men ikke alle.
Måltider ble i felleskap gjennomført i Velodromen men også på hyggelig spisested i Odense sentrum.

Treningsamlingen var andre turen til Danmark i regi av Regionen og Forbundet med fokus på å samle jenter til sosialt samvær og etablering treningsmiljø på tvers av klubber.

Jentene som var samlet på turen er en flott gjeng som raskt fant tonen og har etablert vennskap. Jentene ønsker og håper flere jenter vil bli med på neste samling.

Det planlegges en ny tur, som trolig avholdes en helg i første halvdel av april 2019.

Nærmere info kommer.

Følg med på vår Rye-hjemmeside samt på region Østs nettside, og viktigst:- Meld på jentene deres på disse samlingene.

Samlingene blir opplevelser barna og ungdommene aldri vil glemme og nye og fler relasjoner til likesinnede kan ikke være feil noen gang.

Med vennlig hilsen Annabelle, Celine Madeleine og Pål Braaten

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen