Du er her

Sesongens viktigste dugnad

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Fire damer fra den faste dugnadsgjengen i kiosken. Fra venstre: Siren Bergmann, Torill Olsson, Anne og Randi Opheim. Foto: Line Møller.

For å sikre at Kalas Rye terrengsykkelfestival, 3.-5. mai, blir like vellykket som foregående år, trengs en stor dugnadsinnsats.

Allerede fra kl 10 på formiddagen flokker pølse- og hamburgersultne utøvere, støttespillere og publikum seg rundt grillen!

200 vakter skal fordeles på de aktive utøverne i klubben. Det betyr 2 dugnadsvakter pr. familie til hver enkelt utøver i tillegg til 2 kaker fra samme familie. Vaktene er sanitet, kiosk. løypevakt, baking, parkering, premieutdeling og arena, altså noe for enhver smak.

Påmeldingsfrist dugnad: 7. april 2019.
Alle som melder seg innen fristen er med i trekningen av
20 rabattkort med 30 % rabatt på et sykkelprodukt (ikke sykkel) fra Milsluker'n.

Netto overskudd fra festivalen går til å støtte barne- og ungdomsgruppa, primært til terrengdelen men også andre deler av barne- og ungdomsgruppa og resten av klubben. I løpet av de fire årene festivalen har eksistert, har inntektene fra kiosken eksplodert fra kr 17 000 til all time high 51 000 kroner i 2018. Til tross for 80 kake- og bolleleveranser, 40 liter vaffelrøre, og varme griller fra tidlig på formiddagen, var det kun smuler igjen da festivalen var over!

-Her er det full rulle hele dagen og mye godt humør. Vi passer på at det blir tid til å løpe ut å heie på egne håpefulle. Det er moro å kunne tilby en kiosk med variert vareutvalg og bidra til at festivalen får et godt overskudd som kan brukes til aktiviteter i klubben og våre ivrige ryttere i alle aldre, forteller Anne Størseth og Randi Opheim, ansvarlige for kioskdriften de siste årene.

Det er sendt ut påmeldingslenke i mail, du kan også klikke her:

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen