Du er her

Fredrikstadløpet 2019 - I strålende sol

Kenneth Antonsens bilde

Fredrikstadsløpet 2019 ble løpt av 4 Rye løpere i strålende vårsol søndag den 31 Mars. Løpesesongen starter med ett smell denne helgen, og nå kan du delta i løp hver eneste helg frem til november om du vil.

Bilder av Kenneth Antonsen og arrangøren

Klasseseier til Rye:

Petra Jacoby knaller til med klasseseier i Fredrikstadløpet. Petra har levert gode resultater i en årrekke. Denne søndagen vant hun overlegent sin klassen med over 5 minutter til neste kvinne. Total plassering 9 i kvinne klassen er imponerende.

Fredrikstad løpet - en flott flat løype i en flott By.

​​​​​​

Starten går fra Fredrikstad rådhus sentralt i byen. Det er gode parkerings muligheter. Halvmaraton løypen byr på veldig lite høydemeter 66 i følge min klokke. Man løper en +/-  5 km runde 4 ganger. Idag var lite vind og alt i alt anbefales turen til Fredrikstadløpet.

Heming Leira  Løp Fredrikstad løpet som Rye medlem.

Vi i Rye har fått en fantastisk løpeildsjel i vår klubb. Heming meldte seg inn i mars. Heming er blant annet kjent som primus motor for SRM ( sognsvann rundt medsols) og er en habil løper. I dagens halvmaraton løp han på 1.31. Vi ønsker Heming hjertlig velkommen i Ryedrakta. Jeg sakset ett bilde fra internett. Som viser en rask  Heming.