Du er her

Furumo Terrengløp 2019

Kenneth Antonsens bilde

Mykt underlag av sand og furunåler. Lukten og følelsen av Norsk natur.
6000 år gamle spor.

Halvannen times kjøretur utenfor Oslo, ligger Furumo i Modum kommune. Området bør stå på alles besøksliste uavhengig om man bedriver idrett eller ikke.  Her finnes spor av mennesker hele 6000 år tilbake i tid. 

Området i seg selv er spennende og bør settes på listen til alle og enhver. Da man i Modum, foruten å ha Vikersund hoppbakkene i nærheten. Finner man  spor etter våre forfedre. Helleristingene i Katfos like i nærheten av furumo terrenget anbefales på det sterkeste. 

Lørdag den 13 april ble det løpt terrengløp ved Furumo idrettspark. Løypen ble lagt i terrenget omkring friidrettsbanen, og var utrolig areal effektivt og smart.

Det var hele fire mulige distanser man kunne delta på. Med Barneløpet på 630 meter til den lengste på litt over 3 kilometer. Uansett ikke et langt løp. Men noe for alle. Her ble det løpt fort og det ble spasert. Alt i alt var det nesten 200 løpere som fikk seg en hyggelig dag ute i solen. 

 Rye stilte til start med Kenneth Antonsen som var godt fornøyd med vårdagen, og løp de 3,2 kilometerne på 14.55. Det er 55 høyde meter, på de 3 kilometer. Så den er ikke veldig kupert. Men med en typisk 15 meter bratt terrengknekker, og en stigning på 150 meter med relativt lav stigningsgrad. 

Ble inspirert av hvordan Modum FIK, hadde lagt løypa. Ble kompakt og publikumsvennlig. Smart rett og slett. 

Vet det er mange rye medlemmer som løper i påsken. Hjelp til med bilder og tekst så skriver vi artikler til inspirasjon for alle. 

God Påske.

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen