Du er her

Røyse Ultra 80KM Sterke Rye prestasjoner!

Kenneth Antonsens bilde

Røyse Ultra gikk av stabelen denne helgen. Ultra i seg selv skal være langt, og dette løpet er hele 80km. Det som er spesielt er at man løper i nesten 1 døgn, før man er ferdig.  Man stiller 8 ganger til start - løper 1 mil og hviler i 3timer så på'n igjen.

2 herlige Ryeløpere deltar på alt slik som er vanskelig, tøft og spesielt. Svein-Erik Bakke og Torunn Paulsen Brandt

Jeg har tatt meg friheten å sakse fra Svein-Erik og Torunns facebook side, for de Ryemedlemmene som ikke er på Facebook.

 

Svein-Erik kommentarer før start. 

Da er det straks start på Røyse ultra og vi vet vel egentlig ikke hva vi skal ut på det neste døgnet. Virkelig spennende værvarsel. Gleder oss til i natt. Vi regner med å komme i mål rundt kl 10 i morgen, i en eller annen form/tilstand.

I mål kom de såklart.  Virker som om de også spredte glede og smil på veien til mål. 

Torunn oppsummerer etter målgang.

Yes. We did it. Røyse ultra. For en herlig opplevelse. For en våt natt. For en lang natt. For et flott og hardt løp.

Når jeg kom i mål fikk jeg beskjed om å beholde startnummeret fordi jeg vil få 50% avslag hos psykologen med det. Kan komme godt med.

Løpet var fulltegnet med 60 påmeldte, og satte rekord med 30 fullførende (så 50% DNF/DNS). Hadde vel egentlig ikke peiling hva vi hadde meldt oss på, men klarte meg veldig bra synes jeg. Var aldri i tvil underveis om at jeg ville klare det. Løp jo sammen med så mange hyggelige folk.

Selv om Svein tok det som en rolig langtur, løp han jo som ei klokke (med smilepuls), men løp raskere og raskere, og endte opp som nr 6 overall. Han løp natten gjennom sammen med en av kompisene sine som ikke hadde hodelykt, men Svein var stort sett i pratemodus selv om det gikk veldig bra unna.

Nå har jeg tenkt å sove litt.

 

gratulere så mye med flott gjennomført Ultraløp, råtasser!

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen