Du er her

Stockholm maraton og Swimrun Borås

Kenneth Antonsens bilde

Stockholm Maraton gikk av stabelen lørdagen. Det er et av Europas største løp, og trekker hvert over mellom 14- 16 tusen til start. I år var det meldt øs pøsende regnvær fra 3 timer og til mål og da blir frafallet ett par tusen. I år startet ca 12.000 stk, og en av disse var vår egne treningsansvarlige Ingve Nasvik. 

Ingve skriver på sin FB side:

"Stockholm Marathon er fullført nesten med stil på tiden 3:03:46. Det var en tøff løype med mange bakker og litt vind i dag. Lå an til 3 timer frem til 36 km. Det begynte å gå treigt fra ca 32 km, men jeg liker ikke å ha det vondt, så så jeg lot kroppen styre tempoet. Passerte halvmaraton på 1:28. Glemte Strydsensoren og brukte derfor GPS i Stockholms gater ble svært unøyaktig og gav feile kilometertider. Brukte hoderegning etter skjema på 3 timer med 21:20 hver 5. km."

Gratulere med et raskt og imponerende løp Ingve!

Swim - Run i Borås

Swim - run blir stadig mer populært. Det ligger i selve begrepet. Svøm og løp. Altså triatlon - uten sykling. Evighetsmaskinene Torunn og Svein-Erik reiste til Borås for å delta. Mektig imponert over begge som deltok i mix par konkurransen. Spesiel når Torunn selv har uttalt vannskrekk. 

Dog virker det til at den skrekken ikke var tilstede i helgen.

Sitatet er sakset i sin helhet ( uten emoji, som ikke fungere her på Rye sidene) fra Torunns FB innlegg. Vi gratulere med vel gjennomført til begge.

"Jaaaaa. Jeg er en Swimrunner, på ekte. For et eventyr av et slit. Vi kom ikke først i mål, men jeg føler likevel at jeg vant

Har aldri gruet meg så mye. Det var en så utrolig kupert løype, og så kaldt i vannet at jeg nesten ikke hadde følelse i beina etter svømmeetappene.

Råskinnet mitt vek aldri fra min side, var der for meg hele tiden og han svømte for to ute i det kalde vannet. Teamwork kaller jeg det."

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen