Du er her

Nordmarka Skogsmaraton

Kenneth Antonsens bilde

Nordmarka Skogsmaraton ble avholdt for 26 gang av Lyn Ski. Det vakre skogsmaraton med start og mål ved Sogn idrettarean ved NIH. Dag Fossum vinner sin klasse og løper maraton på 3.06, Marit Tørstad på pallen i sitt 51 maraton. Samt en masse sterke prestasjoner under årets Nordmarka skogsmaraton 2019. Total 9 Ryeløpere stilte til start.

Ryeløpere i bilde: Oddvar Røsten og Øystein Gjerstad.

I deltakerantall er Skogsmaraton landets tredje største, men det overlegent største i skogen. Løpets varemerke er da også først og fremst omgivelsene og stemningen i Nordmarka, som er veldig annerledes enn i gateløpene. Løypene går i all hovedsak langs grusveier, litt på sti, og er langt mer skånsomme for beina enn en asfaltmaraton. Løypa byr også på mange høydemeter og er veldig kupert.  

Idag 15 juni stod solen opp tidlig og varmet til mye over 20 grader. For folket som skulle ut å løpe. 

Oddvar skriver på sin FB side følgende:

"Nordmarka Skogsmaraton. Herlig vær, men vel varmt på slutten. Det ble en fin treningstur der jeg gikk opp alle bakkene. I ca 38 km holdt jeg følge med Sahara Marathon venn Bjørg Øie Aastorp. Siden hun bor i Trondheim er det stas å møtes. Begge løp vi vårt sjette skogsmaraton". Gratulere med enda et gjennomført Nordmarka skogsmaraton Oddvar.

Marits 51. - på vei mot 100.

Sakset et kult bilde av MaratonMarit fra hennes FB side. Hun byr som vanlig opp til familiefeid, og selvom hun i følge henne selv "knuser" storebror. Måtte hun se seg behørig knust og satt på plass av sin nevø Eivind ( Eirik sønn) som debutere med 3.19 ( Hæ,  det er jaggu meg utrolig sinnsykt fort i denne løypa! ). Vi får håpe Marit får dytta'n inn i klubben og kledd på han en ryedrakt. 

Gratulere til Tørstad gjengen med vel gjennomført av alle. 


 

RESULTATER
Halvmaraton tid
Simon Pedersen 1.30
Håvard Bakken 1.53
Marianne Andersen 2.25
Maraton  
Dag Fossum 3,06
Øystein Gjerstad 3.50
Torstein Wines 3.52
Svein J Horve 3.53
Marit Tørstad 4.39
Oddvar Røsten 5.19

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen