Du er her

H3 Hoka Hamar Halvmaraton - Victoria Engebretsen Klassevinner

Kenneth Antonsens bilde

Hamar inviterer til maraton i flotte omgivelser. De har laget et konkurranse konsept i den flotte Mjøsbyen som vokser veldig og er sjarmerende,  Søndag 23 juni var det mulig å delta på distansene Maraton/halvmaraton/10km. Litt seinere utover sommeren arrangerer Hamar IL også open water og Triatlon i konseptet H3 Hamar Hoka. 

Bilde: Rye stiller med løpere ( selvsagt). Vi var to stykker idag, Victoria og  Kenneth.

Selve traseen var en ganske lettløpt flat og fin løype. Min garmin målet 71 høydemeter, og jeg synes Hamar IL hadde laget en veldig flott løype som viste frem byen på en fin måte. Idag var det tett oppimot perfekt løpetemperatur med pent vær og 15grader. Hvor det kom svalende vind og kjølte oss ned. Fint også å løpe langs Mjøsa.  Ellers må jeg nevne at Løypevaktene var både mange og de var spesielt og bemerkeselsverdig flinke til å heie og muntre oss opp.

Det er alltid veldig hyggelig å møte andre Rye løpere ved start og traff Victoria Engebretsen. Hvor mitt hovedmål er å være med og delta, er Victoria målbevisst og setter seg høye mål.  Idag løp hun veldig bra og uttalte at hun hadde hatt en fin tur. Imponerende nok til å vinne sin klasse. Bra jobbet Victoria. Blir spennende å følge med videre. 

Victoria  løp på 1.37

Kenneth løp på 1.39

Gratulere med vel gjennomført.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen