Du er her

Heia Open Water 2019 Torunn og Svein-Erik

Kenneth Antonsens bilde

Noe av det aller mest imponerende ( ifølge meg) er personer som utfordrer grenser og oppnår å overvinne usikkerhet og tidligere frykt. Torunn Paulsen Brandt er imponerende i så måte. I tillegg til å vinne prisen som den mest aktive løper i Rye i 2018, er hun nå som fisken i vannet. Lørdag 22 juni, var det Heia Open Water som ble gjennomført.

Svømming 1500 meter i åpent vann:

Jeg sakset litt fra Torunns FB side, hvor gleden kommer godt frem i teksten

"Jaaaa. Jeg klarte det. I kveld skal det feires med bobler. Lengste distansen på Heia Open Water er faktisk i boks. Ny pers også.

Jeg var så usikker når jeg gikk ut i vannet om jeg i det hele tatt skulle komme til mål. Tre runder rundt i Heiavannet, hvor vi måtte opp for en sikkerhetssjekk etter hver runde, før vi fikk lov til å fortsette. Tok en runde av gangen. Det var jo så langt. Så jeg ble litt rørt når kom opp av vannet etter siste runde og hadde klart det.

Svein kom rett fra styrkeprøven på sykkel, spiste litt mat, gjorde seg klar til start og bare kastet seg ut i. Tror jaggu han svømte inn til en sterk 5. eller 6. plass.

Et veldig flott arrangement, på alle mulige måter. En fryd å komme hit. Her var alle vinnere."

Svein-Erik som forøvrig satte Norsk rekord på 50km løp forrige helg. Varmet først opp med å sykle Styrkeprøven fra Eidsvoll til Oslo liksågodt :)

Gratulere til dere begge, og takk for inspirasjonen.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen