Du er her

Rye 1: En deilig dag og en flott tur på Lillehammer-Oslo

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 1 hadde i år søkt samarbeid med Ceres, og startet totalt med 19 mann på Lillehammer-Oslo. 17 mann kom samlet i mål og to mann var bare 30 min unna mållinja da de måtte slippe pga. kramper.

-Vi startet kontrollert og satte skikkelig fart i lettpartiene, forteller kapten Jan Gamre. Vi ble kun hindret i ca 3-4 min inn mot Gjøvik bak busskøen til Ladies Edition, ellers hadde vi ingen hindringer eller uhell. Mellom 60-90 km gikk det styggfort, og noen ble kanskje litt hissig på grøten en periode. Etter flaskebytte på Feiring ved 10 mil tok vi det roligere, og rulla ble større igjen. Vinden kom fra høyre mesteparten av dagen og var mer og mer krevende jo nærmere Minnesund vi kom. Fra Eidsvoll var det kraftig side-/motvind og de fleste fikk noen små møter med hammeren, og halen vokste seg større og større. Det ble byttet på å ligge på vindsiden bakerst da det var skikkelig tungt der. Etter Jessheim restartet vi rulla og fikk de fleste inn igjen. Da gikk det jamnere nå som alle var dyktig slitne, og vi trengte hverandre i den relativt kraftige vinden. Vi spiste oss stadig nærmere Olavsgård i fin marsfart på ca 40km/t i snitt. Opp Djupdalen tok vi det helt rolig for å få med alle. Her hadde Fredrik og Marius allerede sluppet pga kramper.

Det var en SVÆRT god følelse å krysse målstreken samlet med 17 stk, etter en lang tur fra Lillehammer med masse sol, høy fart, mye vind, godt samarbeid og god lagånd. Det var mye smil og mestringsfølelse i ansiktene etter ankomst i Valhall.

Ceres var veldig fornøyd med samarbeidet og åpne for å fortsette dette også neste år. Takk til Rober som ordnet mye av det praktiske med overnatting, flasker og flaskebil. Han gjorde en real kapteinsjobb i rulla gjennom hele dagen. Selv holdt jeg vindsiden på halen og sikret en aktiv hale fram til Feiring. Etter Feiring bidro jeg også mye i rulla. Det ble en skikkelig herlig dag, med en fantastisk gjeng! sier Jan.

Det holdt visstnok til 7. plass i lagkonkurransen, 20 minutter bak pallen. 4:43 er en ok tid sammenliknet med hvordan øvrige lag har kjørt i år.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen