Du er her

Rye 2: Bedre tid enn i fjor!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 2 hadde  19 startende fra Lillehammer, startet i samme pulje som Frøy 3 og lå bak dem store deler av rittet.

Fordelen er mindre luftmotstand, særlig på dager som i dag med en del motvind. Ulempen er mer trekspilleffekt. - Summa summarum tror jeg vi som lag tjente på å ligge bak Frøy i dag, sier Amund Lindstad, kaptein på Rye 2. - Likevel kunne nok vi som lag hatt hyppigere bytter i front for å redusere ulempen med rykkete kjøring bakerst i laget.

- Etter Gjøvik svingte Frøy av, og vi satte igang rulla. Rulla satt fint og vi hadde jevn og høy fart. Bra trøkk inn i bakkene, jevnt driv på flatene og god fart utover. På Minnesund hadde vi vår etterlengtede matstasjon. Vi vil rette en stor takk til serviceteamet som hadde linet opp matstasjonen til vi kom og for god support hele veien.

De aller fleste var med inn til matstasjonen. Rett før vi dro fra matstasjonen passerte Frøy 3 oss. Vi tok dem igjen etter hvert og lå bak dem inn til mål. Dessverre mistet vi en del ryttere etter matstasjonen, særlig rundt Kløfta. Vi var ni stykker som kjørte inn på 5 timer og 16 minutter.

- Takk til alle som har syklet og alle som har støttet oss i dag for innsatsen alle har gitt! sier Amund.

Rye 2 hadde også med seg en klassevinner i år. Ingrid Saupstad vant sin klasse overlegent med nesten 15 minutter. Gratulerer, Ingrid!


Før start på Lillehammer. Foto: Monica Cecilie Ulvseth Pettersen


Godt igang, foto: Guro Grøthe


Like før Biri, foto: Guro Grøthe


Like før Biri, foto: Guro Grøthe


Klassevinner Ingrid Saupstad

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen