Du er her

BU Rye inviterer til familiehelg i Trysil!

20. – 22. september arrangerer vi igjen familiehelg i Trysil. Her får vi tilgang til Trysil Bike Arena, som både store og små kan blir utfordret i. Erfaringen fra i tidligere år tilsier at denne helgen vil hverken små eller store gå glipp av!

Området rundt Trysilfjellet byr på et variert stisykkeltilbud med ulik tilretteleggingsgrad. Over tregrensa finner man noen fantastiske høyfjellsstier, med til dels teknisk og utfordrende terreng. Rundt fjellet ligger Fjellrunden, som en opparbeidet trasé. For de som søker utfordringer byr de røde og svarte stiene på mye spennende sykling. I skogen nedenfor fjellet ligger flere skogsstier, med variert underlag og tekniske utfordringer. Vi bruker vi mye tid i Gullia, hvor det er anlagt løyper med varierte vanskelighetsgrader. Stiene har fått spennende navn som Green Fox, Happy Rabbit og Sweet Dreams. Her kan både nybegynnere og erfarne syklister finne morsomme stier med god flyt. Gullia har også flere imponerende trebroer og spesialbygde sykkelelementer. Utenfor Radisson Blu Resort Trysil (der vi skal bo) ligger et stort øvingsområde med bygde treningselementer og en pumptrack. Her finnes også fasiliteter for å vaske sykkelen.

Vi legger opp til treningsøkter tilpasset barnas nivå som vanlig. Vi har med våre faste trenere og foreldre kan bidra der vi trenger det. Vi håper alle foreldre tar med egne sykler og bruker anledningen til fine sykkelopplevelser.
Vi vil legge ekstra vekt på det sosiale på, både for barn og voksne. Vi kommer tilbake med mer informasjon om innholdet i helgen når samlingen nærmer seg, men vi lover mye sykling, moro og ellers en super helg for store og små.

Radisson Blu Resort, Trysil Vi har holdt av rom til 100 personer denne helgen, både Deluxe leiligheter og Deluxe rom. Deluxe leiligheten er for 4-5 personer. Deluxe rommene har plass til inntil 3 personer.

Priser
NOK 795 per person i dobbeltrom per natt
NOK 1195 per person i enkeltrom per natt
NOK 650 per barn (og voksen) over 13 år i rom med 2 voksne
NOK 600 per barn under 13 år i rom med 2 voksne

Inkludert i prisen: Overnatting, super breakfast buffet, idrettslunsj, idrettsmiddag, wifi, frisk fjelluft, parkering og fri inngang til badet m/sauna og boblebad.
Alle prisene er inkludert moms.

Dere booker selv rom ift deres behov ved å kontakte hotellet på online booking (evt mail eller telefon):
Online booking: Følg instruksjonene under:
https://www.radissonblu.com/no/resort-trysil
 
Trykk Bestill nå
Angi dato og antall personer
Velg Pristype = Kampanjekode
Alternativene vises
Trykk bestill nå
 
Kode = RYE19
 
Får dere utfordringer ift booking, så ta kontakt med resepsjonen hos hotellet. De kan gjøre endringer manuelt ved booking:
Telefon: 62 44 90 00 (VELG 6 FOR RESEPSJON)
Epost: Reservation.Trysil@RadissonBLU.com

Vi har hold av 20 Deluxe rom og 15 Deluxe leiligheter. Får dere beskjed om at det er få eller ingen rom igjen, så tar dere kontakt med hotellet. Våre rom er reservert og ikke «synlige» i online booking.
Rommene holdes av til oss frem til 20. august. Etter det blir de frigitt til andre kunder.

Transport
Hver familie kjører til Trysil i egne biler. Vi vil legge opp til en treningsøkt på ettermiddagen (ca kl 17) for de som har anledning til å reise tidlig fra Oslo på fredagen. Middag serveres fra kl. 19 til kl 20.

Sett av helgen allerede nå og meld dere på! Vi håper vi blir en stor Rye-gjeng som samles til en super helg i Trysil i september!

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen