Du er her

Marit mot 100 ? Nr 52 San Francisco

Kenneth Antonsens bilde

Løpekaninen Marit Tørstad fortsetter sin imponerende maratonrekke. Hun bokførte søndag 28 juli sitt 52 løp. Denne gang i selveste San Francisco i USA.  Hun hadde noe uoppgjort her, da flyforsikelser i 2018 gjorde at hun misset starten.

Marit skriver på sin FB side følgende:

"Fornøyd med å ha fullført San Francisco marathon på 3.58 etter et helt år med skade. Vakker løype, spektakulært å starte under Bay bridge i mørket 05.30, for så å løpe inn i soloppgangen mot Alcatraz og Golden gate. Etter 52 maraton må jeg si at dette var det fineste. Nå blir det feiring med lunsj på Cheesecake factory med datter og sønn, som også tok i mot mora si i mål i dag."

Imponerende Marit. Både gjennomføringen men aller meste det å melde deg på et løp med start klokken 05.30.  Vi henger på og følger henne videre. 

Stå på SuperMarit....  Her med den ikoniske Golden Gate Broen i bakgrunnen. Samt en haug med pustende mannfolk "BAK" seg, Noe jeg vet Marit selv ville vært påpasselig å nevne, sånn i farta liksom : ) , og selvsagt etterfulgt av hennes gledesspredende latter.... med et snev av blodig alvor. 

OG selvsagt gleder jeg meg til å knuse deg i maraton konkurranse etterhvert. Jeg skal bare holde meg noenlunde skadefri... men bare vent : ) 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen