Du er her

Tors innetrening på Blindern vgs. 2019/2020

Inger Heiberg Woxholtts bilde
Påmelding

(Foto: Inge Nilssen)

TORS INNETRENING PÅ BLINDERN VGS, 2019/2020.

Klassikeren "Innetreninga på Blindern videregående skole" starter onsdag 4. september. Vi holder på til 01.04.2020, siste onsdag før påskehelga.

Vi skal fremdeles benytte gym.salen på Blindern vgs., Sognsveien 80 (tidligere Sogn yrkesskole), vis a vis Ullevål Stadion. Der er det både bra og plass til alle !
Enda bedre er det at vi fremdeles kan starte forholdsvis tidlig på kvelden.
Denne utholdende styrketreningen, er hver ONSDAG fra klokken 19.30 til klokken 21.00.

Har du bare hørt om denne treninga, men har aldri vært der? Da er det jaggu på tide å bli med!!!! Kom og bli med, få ny kropp til påske 2020.
Dette er en treningstype som gir deg styrke i armer, bein, rygg, mage, samt spenst. Veldig viktig for hele kroppen. Anbefales av Toppidrettssenteret. Passer for alle! Bli med, meld deg på, ta gjerne med ektefelle, samboer, kjæreste, venn(er), (også uvenner).

Mange har opp gjennom årene blitt med på denne inne treningen, blitt bitt av treningsbasillen, meldt seg inn i Rye og blitt en del av hele klubben.

Her kommer den praktiske informasjonen:
Oppstart: Onsdag 4. september, kl. 19.30 til 21.00. 
Sted: Blindern vgs., Sognsveien 80.

Du kan parker på p-plassen inne på skolen (baksiden av skolen), innkjøring fra Sognsveien. OBS!!! Sjekk at det ikke henger en parkering forbudt plakat på jern porten.

Påmelding og avgift: kroner 750,-  pr. person for hele sesongen fra og med 4.september til siste onsdag før påske 2020. Altså en særdeles billig trening! Personer under 18 år er gratis.

Husk å melde deg på elektronisk via Ryes påmeldingssystem, før du møter opp onsdag 4. september. Veldig viktig!!!!

OBS !!! Husk også å ta med håndkle inn i salen. Benyttes til noen av øvelsene.

Vel møtt!
Hilsen Tor

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen