Du er her

KLUBBMESTERSKAP for barn og unge

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Øystein Heggelund Dahl

Torsdag 26. september er det klar for andre del av vårt klubbmesterskap på landevei for absolutt alle barne- og ungdomsmedlemmer, uansett sykkelgruppetilhørighet.

Oppmøte i Grefsenkollen torsdag 26.9, starten går av nøyaktig klokka 18.00.

Sekreteriatet vil være ved den store parkeringsplassen rett nedenfor restauranten på toppen. ALLE MÅ REGISTRERES.

Følgende er planlagt:

Årets klubbmesterskap består av 2 etapper. (Etappe 1, tempo, ble avholdt 19. september.)

Etappe 2, fellesstart, arrangeres der hvor det alltid arrangeres klubbmesterskap for landeveisgruppa: i Grefsenkollen. Denne etappen kjøres av stablen torsdag 26. september. Startskuddet fyres av nøyaktig klokka 18.00, dvs alle må være oppvarmet og klare klokka 18.00 sharp ved pizzasjappa ovenfor Frenningsvei.

Eventuelle startnummere vil man før start kunne hente på den store parkeringsplassen rett nedenfor restauranten.

Det er håp om å få bestilt pizza som skal nytes utendørs under den spennende premieseremonien. Arrangementet antas å være avsluttet ca klokka 19.45.

Ifbm. etappe 2 ønskes engasjerte som kan være tidtagere.

Ifbm. etappe 2 ønskes flere ivrige foreldre og engasjerte til å være heiagjeng naturligvis, men også til å fylle enkle roller som det er behov for under rittet.

Foreldre og engasjerte oppfordres å melde seg til tjeneste for de håpefulle barna og ungdommene til Pål Braaten på 91738538 eller aller helst i dette facebookinnlegget.

Selv om dette mesterskapet arrangeres av landeveisgruppa, er absolutt ALLE Barn og ungdomsmedlemmer, uansett sykkelgruppetilhørighet, mer enn velkomne!

Les om fjorårets klubbmesterskap her.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen