Du er her

Resultatliste Nordmarka Rundt 2007

Klikk+p%E5+bildet+for+st%F8rre+format%21+Foto%3A+Lars+Kristian+Str%F8m+Rus%E5nes
Klikk på bildet for større format! Foto: Lars Kristian Strøm Rusånes

Søndag 20. mai ble Nordmarka Rundt arrangert for 33. gang. Hele 408 ryttere fullførte rittet. Mange gratulasjoner til samtlige som deltok i årets utgave av Nordmarka Rundt!

I motsetning til 2006 var det ikke en dråpe regn i mils omkrets denne søndagen, men derimot blåste det kraftig motvind fra Roa og inn til Oslo. Dermed var det ikke akkurat rekordtider. Ryes Expresslag klarte akkurat å slå BOC med 38 sekunder, så det var hard kamp i motvinden nedover mot Oslo. Veldig sterk sykling av både BOC og Rye. Rye kom inn på tiden 4t00min10sek med 19 mann. Ceres ble nummer tre. Dagens raskest kvinne ble Guri Stoknes Hafting fra Rye på tiden 4t28min10sek. På bildet til høyre er BOC-puljen i området Tveita.

Merk: Det har skjedd noen endringer på resultatlisten i forhold til utgaven som ble presentert første gang. Siste oppdatering er fredag 25. mai kl. 20.15.

 
Klikk+p%E5+bildet+for+st%F8rre+format%21+Foto%3A+Lars+Kristian+Str%F8m+Rus%E5nes
Klikk på bildet for større format! Foto: Lars Kristian Strøm Rusånes

Resultatlisten er lagt ut uavhengig av klasser (kjønn, alder, sykkeltype) og fordelt etter de ulike klassene:

Resultatlisten uavhengig av klasser

Resultatlisten fordelt etter klasser

Nettsiden www.sykkelekspressen.no kjørte motorsykkel rundt i rittet og tok masse bilder. Forhåpentligvis legger de ut en del bilder på sine hjemmesider.

 
Groups audience: 
Group content visibility: 
Offentlig - alle kan lese