Du er her

Påmelding til Styrkeprøven og SK Ryes egne ritt i 2020

Arild Hermansens bilde

(Nordmarka Rundt 2017, foto: Stein Bjerkeset)

Sykkelgruppen har forut for 2020-sesongen jobbet med hvordan klubbens egne medlemmer kan bli sikret gunstigste påmeldingsvilkår ved ovennevnte ritt.

Gjør derfor følgende om du har tenkt å sykle disse:

Styrkeprøven (gjelder alle distanser) – lørdag 20. juni 2020

Sykler du på et lag ta kontakt med en i ressursgruppen (kaptein) og få utdelt en kode for påmelding. Dette vil sikre deg gunstigste pris. For de som ikke sykler på lag så send email til sykkel@skrye.no og be om kode.

Siste frist er 31. mars 2020 med disse kodene, men meld deg likevel på så snart som mulig. Det gjør jobben for Sykkelgruppen med å planlegge hotelltilbud, sykkelfrakt og annet enklere. Sene påmeldinger og endringer medfører alltid en god del merarbeid.

Til informasjon er SK Rye medeier i Styrkeprøven AS som arrangerer DSSP, Oslo – Mysen, Oslo – Lærdal og Jotunheimen Rundt. 18,11% eies av SK Rye. 8 andre klubber eier resten.

Vilkåret for bruk av koden er at man er fullverdig medlem av SK Rye og stiller opp på minimum 1 dugnad Sykkelgruppen har gjennom året ifm. Rye sine arrangementer.

Nordmarka Rundt – søndag 24. mai 2020

Sykkelgruppen ønsker at så mange som mulig av klubbens medlemmer deltar på klubbens egne arrangementer. Det vil derfor for både Nordmarka Rundt (og Øyeren Rundt) koste kun kr. 100,- for Ryes egne medlemmer hvis man melder seg på frem til og med 31. mars 2020. Ved påmelding Nordmarka Rundt benytt koden NR2020.  (For Øyeren Rundt når den påmeldingen åpner blir koden OR2020). Vilkåret for bruk av kode er at man er fullverdig medlem av SK Rye og stiller opp på minimum 1 dugnad Sykkelgruppen har gjennom året ifm. Ryes arrangementer. Påmelding til Nordmarka Rundt 2020.

Dugnadskravet er minimum 1 dugnad gjennom året selv om du melder deg på flere ritt. (Altså IKKE 1 dugnad per ritt.)

Sykkelgruppen håper å se mange Ryedrakter i ulike ritt gjennom jubileumssesongen 2020!!

https://signup.eqtiming.no/?Event=nordmarkarundt

https://styrkeproven.no/

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen