Du er her

Rye 100 år – Et år fullt av innhold

Godt nytt år, og velkommen til et innholdsrikt år i anledning Ryes 100-årsjubileum!

Det er i år vi skal feire en guttegjeng som satt seg ned og etablerte en sportsklubb ved Olaf Ryes plass i 1920. Vi skal feire 100 år med idrett; med seiere både på resultatlisten og i livene til alle som har vært med langs veien. Vi skal feire alle de som har vært, og de som er med i denne fantastiske klubben i dag.

Styret har etter en grundig prosess besluttet at Rye blant annet skal gjennomføre en stor jubileumsfest.

Det blir en kjempe-feiring av Rye 100 år på Youngstorget den 22. august 2020.

Det jobbes med å starte dagen med et nytt løp fra Olaf Ryes plass, for så å fortsette feiringen på Youngstorget med et variert program gjennom dagen. Det blir idrett, foredrag, underholdning, aktiviteter og feiring for å nevne noe. Hold av datoen, for dette blir en fantastisk feiring.

Gjennom året vil det også bli mange aktiviteter, og vi ønsker å samle klubbens medlemmer til både feiring og konkurranser. Det vil i 2020 bli avholdt en jubileumscup hvor vi møtes på flere steder gjennom året og konkurrerer i flere idrettsgrener. Vi garanterer for at det blir gøy å være med, og bare akkurat så hardt som den enkelte måtte ønske.

Følg med på hjemmesidene, facebook, og alle andre kanaler gjennom 2020. Det vil bli mange aktiviteter, og det skal være ekstra gøy å være Ryemedlem i år. Så gøy at du må vurdere hvilke familiemedlemmer, venner og naboer som burde få være med på alt som skjer. Inviter dem med til et år utenom det vanlige!

Jubileumskomiteen har lagt noen planer, men dette er medlemmenes år. Vi ønsker Rye-ildsjeler til å bidra med planlegging av året som kommer, og gode idéer er hjertelig velkommen. Ønsker du å bidra, eller kjenner du noen som vil og/eller burde det, eller har du kun noen innspill til hva du ønsker deg gjennom året eller på jubileumsfesten? Send epost til jubileum@skrye.no!

Med ønske om et godt sportslig og feststemt år!

På vegne av jubileumskomiteen,
Sindre Blikstad-Balas
Leder

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen