Du er her

De nominerte er ...

Inger Heiberg Woxholtts bilde

I 2019 opprettet vi noen helt nye utmerkelser i klubben: vi skal på årsmøtet kåre årets syklist, årets triatlet, årets løper og årets barn/ungdom!
Årsmøtet i fjor ga oss ikke tid til å hedre som burde hedres, og det siste året har medført mange begrensninger, derfor har vi slått sammen idrettsåret 2019 med 2020.

Vinneren i hver gruppe utropes på årsmøtet i kveld, onsdag 10. mars kl. 18.
(Er du ennå ikke påmeldt? Send en mail til Inger.)

De nominerte er:

Årets løper 2019-2020

Kenneth Antonsen
Fra å være en meget aktiv og habil Rye-syklist, har Kenneth de siste årene utforsket store og små løp i alle kriker og kroker, han har løpt kort og langt, i Norge og utenlands. Og ikke minst – med sin fantastiske formidlingsevne har han aktivt dekket andres og egnes innsats, og spredd ekte humør, entusiasme og løpeglede i alle Ryes formidlingskanaler gjennom hele året. Vi i løpegruppa er evig takknemlig for denne innstasen!

Simon Tsuruta Pedersen
Simon har hatt en enorm utvikling innenfor løp på veldig kort tid. Hans personlige rekord på maraton har gått fra 3.21 i 2017 til 2.44 i New York i 2019. Simon er en rettferdig og lyttende person, og dette speiles i stor grad i hans standhaftige og tålmodige måte å trene på. At han i tillegg innlemmer de rundt seg i treningen sin og på den måten er med på å motivere og samtidig lar seg motivere gjør at vinden i løperseilene ikke ser ut til å stoppe med det første. Vi gleder oss til å følge og være med på fortsettelsen!

Solgunn Marita Tverfjell
Solgunn er en meget aktiv og habil løper, som i tillegg til å imponere med sine gode resultater spesielt i litt lengre løp, alltid er med på løpegruppas treninger og turer. En ekte og mangeårig Rye-løper, med hjerte for løping og fellesskap, og som tross skader stiller opp for klubben i HK-stafett og på felles-turer. Solgunn er med sin stayerevne, lune humor og gode smil en inspirasjon for oss alle!

Runar Sæther
Runar Sæther har løpet for Rye i mange år, og er en seriøs utøver som bruker mange timer på å trene hver uke. Han har et utall av resultater og meritter å vise til på et meget høyt nivå, blant annet seier i Jessheim Vintermaraton, Kongsvinger Maraton, Ecotrail 48 km og Hyggenmila. I juni 2019 ble Runar tatt ut til å representere Norge i VM i Ultraløp i Portugal. Sammen med sin Laura har Runar også vært med på å starte Parkrun i Tøyenparken, et flott, gratis lavterskelarrangement som får frem løpegleden hos mange. For løpegruppa bidrar han alltid med kunnskap, engasjement, positiv innstilling og godt humør.

Årets barn/ungdom 2019-2020

Kristian Holiman
Kristian hadde en veldig bra 2019-sesong, vant begge seriene som gjelder for enduro, 80/20- og Østafjellske.  Trener jevnt og målbevisst.

Kristian Thommesen
Kristian Thommesen er en sosialt flink gutt og som første del av 2019 slet med kyssesyken.
Kyssesyken satt relativt godt i Kristian, men Kristian "reiste kjerringa" som de sier.
Kristian viste stigende form og resultater igjennom hele sesongen tross sen sesongstart hvor Kristian i fler måneder var satt ut av spill pga sykdom.
Kristian er en hardtarbeidene syklist som sprer positivtet i gruppa, og det på kryss og tvers av grenene og alder Rye representerer.

Jenny Bryntesen Watndal
Jenny er med på alt som blir arrangert av treninger, ritt og samlinger i Rye. Hun har vært med i Rye fra første anledning, da hun var 6 år – dvs. i 2011. Jenny har alltid vært teknisk god, og er en av de modigste på sykkelen. I norgescupen vinner hun ofte mye tid på å sykle A-sporet i tøffe og vanskelige løyper. I sykkelsesongen 2019 har Jenny tatt steget helt opp på pallen i norgescup. Vi håper at Jenny vil være med i mange år fremover, for hun er et forbilde for mange, både gutter og jenter i Rye.

Albin Littorin-Sandbu
Albin har syklet for Rye siden 2006 og vært med på alle treninger som var mulig å være med på. I 2014 startet han å være med på utfor-treningene i tillegg til terreng-treningen. I 2016 flyttet han til Lillehammer for å gå på NTG, han har aldri vært den kjappeste, men ofte vært den mest tekniske. I 2017 startet han med å konkurrere i Enduro, første ritt 10. plass av 150 deltagere.  Sammenlagt kom han på 5.plass i 80/20-serien. I 2018 var hans siste sesong med rundbane, avsluttet med 7. plass NM og 10. plass Birken Menn jr elite.
I 2019 har han hatt fullt fokus på Enduro, deltatt på flere Europa-cup-ritt, 80/20 (to 1. plasser U21) og Østafjells (én 2. plass).  Deler av sesongen ble ødelagt grunnet skader og sykdom. Megaavalance: 19. plass av 1600 deltagere, Trophy of Nations (lag-VM): 6. plass U21. I 2020 har han deltatt i samtlige Europa-cup-ritt samt Østfjellske og uoffisielt NM.

Gard Woxholt
Gard er med på alt som blir arrangert av treninger, ritt og samlinger i Rye Terreng. Han har vært med i Rye fra første anledning, fra han var 7 år – dvs. i 2009. Gard har i de siste sesongene hatt virkelig stor sportslig fremgang, der han har utviklet seg mye både teknisk og fysisk. Gard er nå helårssyklist og er blant dem som holder best kontinuitet i treningsarbeidet. Gjennom sitt standhaftige oppmøte på trening, enten det er regn, minusgrader eller snøvær, bidrar han også stort til at vi har et godt sykkelmiljø i terrenggruppa. Denne sesongen blir Gard førsteårs senior. Gard er motivert som aldri før og har uttalte planer om å klatre videre på resultatlistene.

Årets trialet 2019-2020

Markuz Lindgren
For tidligere XP syklist Markuz er det nå triatlon som gjelder. Han er en av Ryes satsningsutøvere, og har kvalifisert seg til Ironman 70.3 verdensmesterskapet i sin aldersklasse både i 2019 og for 2020 i Bahrain i desember med en sterk 40. plass på tiden 4:06:46.   Årets mål er å kvalifisere seg til Ironman verdensmesterskapet i full distanse på Kona, Hawaii. Markuz er en flittig bruker av svømmehallen og er like blid som en delfin. Selv om han har strukturerte treningsøkter som har følger nøye, så har han alltid tid til å bidra med råd og støtte til de rundt seg – spesielt på NiH.

Hallvard Hallingstad
Hallvar prøvde sin første triatlon allerede i 2009 men det var først i 2018 at han sluttet med fotballen, meldte seg inn i Rye for å satse på triatlon. I 2019 deltok han i fire konkurranser: Østfold triatlon (normal) 18.plass av 125. Ironman 70.3 i Haugesund (139. av 600), klubbsmesterskapet (4.plass) og Son Triatlon Sprint (15.av 118). Han har vært en standhaftig student av svømmetreningen til Simon og han har virkelig fått opp farten i vannet. Han slet litt med en skade i leggen gjennom hele sesongen, så målsetningen i år er å konkurrere uten vondt og årets høydepunkt blir en halv ironman i Helsingør.  Han skulle egentlig kjøre full Ironman i København, men må til sommeren trå til som nybakt bleieskiftarbeider og velger derfor å utsette dette til neste år.

Isabel Frang
Isabel har vært aktiv svømmer og trives i vann både med og uten våtdrakt, når hun er på sykkel hiver hun seg utfor alle utforbakker og kjører da forbi uten å vise frykt der hun suser nedover, løping går ikke så alltid så raskt, men hun kommer alltid til mål med det største smilet som finnes. I år kan hun som skilte med en andreplass i klubbmesterskapet. Hun er en viktig triatlet for klubben for at andre skal få dyrke idretten sin, og sier alltid ja til være med å bidra på aktiviteter og ikke minst under Oslo Triatlon hvor hun har ansvaret for løpingen. Hun er en ildsjel og hennes hjerte banker for sporten!

Cato Andreassen
Cato Andreassen er 46 år, han er gift og har 2 barn, og som mange andre har han en hektisk hverdag. Likevel finner han tid til trening med Rye og delta i konkurranser. I 2018 tok Cato bronse på NM Triquart age-group (normal distanse). Han var kvalifisert til å delta i VM AG i Lausanne Sveis i 2019 på samme distanse, men måtte meldte pass siste uken på grunn av sykdom. I år er det store målet NM age-group sprint på Hove. Cato er ganske god i alle grener, er veldig motivert og er seriøs på treninger. Han har alltid smilet på lur, og sier sjeldent nei til en treningsøkt.

Årets syklist/årets lag 2019-2020

Kristin Falck
Kristin har vært medlem i Rye siden 2007, er proffsyklist på Zwift, og er godt kjent i mastersmiljøet for sine rå prestasjoner, og har tatt medalje i hvert eneste master-VM hun har deltatt i.

Magnus Cederholm
Magnus er terrengsyklist med mange gode resultater å vise til, og vant NM rundbane og terreng maraton i 2020 i sin aldersklasse.

Rye 15
Hans Skari, Jarle Henriksen, Pål Markus Berg og Frank Thommesen i Rye 15 har holdt motet oppe i en tid med lite aktivitet, og invitert hele klubben til felles, digital spinning.

Rye rolig
Rye rolig, ved Nils R. T. Apeland og Siv Svanåsbakken. Rye rolig hadde som mål å være en lavterskel-landeveisgruppe med fokus på rolige turer, sykkelfellesskap og treningsglede, og var også for alle dem som ikke hadde som mål å delta på ritt. I denne gruppen ble du tatt godt imot, du fikk opplæring i teknikk om du trengte det, det var rom for alle og  den som syklet saktest bestemte farten.

Vinner i hver kategori avsløres på årsmøtet i kveld.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen