Du er her

Første landeveiscup 2020

Inger Heiberg Woxholtts bilde
1. august var det endelig mulig å gjennomføre 1. ritt i årets landeveiscup. Åpningen skjedde i selveste Holmenkollen nasjonalanlegg, og IF Frøy hadde ordnet det slik at ritt #1 og #2 i Landeveiscupen er en del av IF Frøys Holmenkollen sykkelfestival.
 
SK Rye hadde mange ryttere på startstreken, og vi er stolte og imponerte av alle prestasjonene!
I K11/12 stilte Annabelle Braaten. I M11/12 deltok Andreas Heggelund Dahl, Sondre A. Moen, Erik Eiksund Øksnes, Sindre Orholm-Lønseth og Sondre Orholm-Lønseth.
I M13/14 tok Håkon Eiksund Øksnes 12. plass, Kristian Heggelund Dahl 20. plass og Dennis Braaten 23. plass.

I M15/16 stilte totalt 24 ryttere opp på start, både tempo og i heatene. Kasper Haugland kom på en 5. plass. Like bak kom Theodor Stokke-Fagervold på 10. plass, Mikkel Galåen på en 19. plass, Filip Røttingen 8 tiendedeler bak Mikkel på en 20. plass, og Carl August Jensehaugen på en 23. plass i sitt første landeveisritt!

Theodor og Kasper klarte å komme seg til A-finalen, mens Filip kom seg til B-finalen. I A-finalen ble det en massespurt om resten av pallplassene, Theodor kom på en solid 6. plass og Kasper kom rett bak på en 7. plass. Filip kom seg inn til en 6. plass i B-finalen.
 

K15/16 stilte de to Rye-rytterne Stella Lauvstad og Celine Braaten mot én Lillehammer rytter. Stella gikk av med seieren på tempoen, Celine var 2.6 sekunder bak. Sterkt av Stella som kjørte sitt første landeveiscupritt.
 
Stella og Celine på pallen
 
I fellestarten for K15/16 tok Celine seieren foran Stella som var like bak. Sterk presentasjon av begge jentene vi har på laget vårt.
 
Vi er stolte av dem alle, og gleder oss til neste ritt!
 
 
 
 

Mikkel Galåen

Carl August Jensehaugen
 
 
 
 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen