Du er her

Rye 15 - informasjon

Frank Thommesens bilde
Forum: 

Hei alle ,

Vi er fremdeles midt i en pandemi situasjon som gjør planlegging veldig uvisst men Rye 15 har en tett dialog med styret i klubben om dette med felles aktivitet.

Pr i dag har vi ikke felles treninger , annet enn våre teams økter på tirsdager , men vi håper selvsagt at dette vil endres i løpet av rimelig tid.

Som det ble informert om på trening i går er dessverre Enebakk Rundt avlyst og Nordmarka Rundt er som kjent flyttet til august.

Alle som har betalt egenandel får tilsendt treningsprogram hver måned. Dette programmet vil vi tilpasse mer felles trening dersom det åpnes opp for dette.

Slik det ser ut pr i dag vil første mulighet for konkurranse være Randsfjorden Rundt som går 29.mai. Dette avhenger da av at de får lov til å arrangere og samtidig med tanke på sikkerhet for laget vil det også avhenge av felles trening slik at vi blir samkjørte før vi deltar i konkurranse.

Vi forstår veldig godt alles frustrasjon og ønsker om felles treninger men vi kan ikke pr i dag gå imot de retningslinjer som gjelder. Dette ber vi om forståelse for og vi er helt sikre på at dere ser fornuften i dette.

Vi holder dere oppdaterte så fort det er endringer på gang , men inntil det må vi være tålmodige og bare sørge for at vi holder oss i gang på sykkel.

Mvh

Ressursgruppa Rye 15