Du er her

Rye 15 - oppdatert informasjon om sesongen

Frank Thommesens bilde
Forum: 

Info fra ressursgruppa i Rye 15 etter møte 23.04.2021

Foto : Målgang Nordmarka rundt
Vi har et veldig bra Rye 15 lag i år og forsøker å både informere og organisere noen fellesaktiviteter/treningsprogram for rytterne. Ressursgruppa for Rye 15 har i dag hatt et møte hvor vi har snakket om oppdatering av ritt situasjonen, smittevernsituasjonen, trening i mai måned og en mulig forlenget sesong til høsten.
Ritt situasjonen:
Nye opplysninger er at Randsfjorden Rundt er flyttet til 5. september og at Styrkeprøven er utsatt ( ikke kjent dato). Fra før har Nordmarka Rundt blitt utsatt til 8.8. ER og MR har blitt avlyst i år. Vi tenker at det vil bli bedre tider og håper på å komme i gang med fellestreninger og langturer snart og at det kan bli ritt (NR, RR og DSSP) på sensommeren/høsten hvor vi kan stille lag.
Smittevernsituasjonen:
Oslo kommune har ikke sluppet opp på restriksjoner, så foreløpig vil det ikke kunne være organisert trening for Rye 15 annet enn Teams økter hver tirsdag kl.19. Igjen så ber vi om forståelse for dette, men samtidig håper vi alle at vi snart kan sees på trening utendørs. Det vil være ukentlige oppdateringer på situasjonen fra Helsemyndighetene, slik at så fort det endres for oss vil vi komme med informasjon rundt dette.
Trening mai måned :
Det vil settes opp et program for mai måned basert på egentreninger men vi håper som sagt vi kan endre etter hvert til felles treninger.
Individuell trening vil fortsatt være det som er gjeldende. Rye 15 gjennomfører siste planlagte online fellestrening på tirsdag 27.4. Videre i sesongen tenker vi å tilby Rye 15 online treninger på tirsdager 1900-20.30 ved regnvær.
Rye 15 påmeldte vil snart motta mai treningsprogrammet og vi tenker å fortsette med måneds-treningsprogram videre i sesongen. Det er viktig å få vaksine og viktig å holde motivasjonen oppe.
Høsten:
Ressursgruppa har innledet diskusjoner rundt en mulig høstsesong. Vi vil se an hva som er av smittehensyn, hva som arrangeres av ritt og hvor mange av Rye 15 deltagere som ønsker en høstsesong.

Ressursgruppa Rye 15