Du er her

Blir du årets Rye-konge?

Martin Henrik Andresens bilde

Er det du som blir årets løpelegende? Nå som det åpnes for utendørs fellestreninger innfører vi løpegruppens deltakerkonkurranse. Løperen med flest registerte oppmøter fram til oktober 2021 vinner heder og en heftig premie.

Endelig kan vi begynne å trene sammen igjen. Oslo kommunes råd og regler tillater organisert trening i grupper på maks 10 personer, så lenge de holder én meter avstand til hverandre. Vi gleder oss til å treffes igjen til en trygg og sosial trening. For å bevare tryggheten innfører vi registering av oppmøte. Dette innebærer en mulighet til konkurranse. Endelig kan du gjøre begrepet "du skal ikke vinne treninga" til skamme. For det er nettopp det du kan gjøre.

Medlemmet med flest registrerte oppmøter fram til 1. oktober 2021 vinner gratis startnummer til løpegruppens neste utenlandstur. Blir det London Marathon, Amsterdam eller Berlin? Denne billetten kan bli din!

Register din deltakelse hos treningsverten (smittevernansvarlig) og bli med i konkurransen. Vi holder løpende oversikt over topplisten i egen sak.

Vi sees på trening!

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen