Du er her

Rye 15 - informasjon

Frank Thommesens bilde
Forum: 

Hei alle i Rye 15 

Vi er godt i gang med fellestreninger og selv om det deles inn i grupper så er det utrolig hyggelig å trene sammen igjen. Det kjøres fint og vi tror allerede etter så få treninger sammen at dette vil bli et godt og samkjørt lag.

Dessverre er det slik at Trondheim-Oslo er avlyst også i år og dette medfører selvsagt noe endringer for oss som treningsgruppe. 

Ressursgruppa har 12.mai hatt et teams møte hvor vi har snakket oss gjennom ulike muligheter for laget. 

Ritt/konkurranser før ferien

Vi ser i terminlista at det er mange ritt som avlyses og det er veldig mye jobb med å organisere og forberede for konkurranser. Derfor har vi nå valgt å gå ut med at Rye 15 ikke vil ta sikte på å delta på noen ritt før sommerferien. Dersom det åpner seg en mulighet på kort varsel og vi ser at det kan være gjennomførbart vil vi undersøke med dere alle om vi skal delta. Vi ønsker imidlertid å kjøre mer konkurranse simulert trening også i juni. Mjøsa rundt ble diskutert i dagens møte som en god kandidat. 

Trening før ferien

Vi vil fortsette med programmet for mai måned og vi setter opp et program også for juni måned.

Trening juli-10.august

Vi vil sette opp trening i juli måned som felles aktivitet men det vil ikke utarbeides et treningsprogram.

Trening og ritt fra tirsdag 10.august

Det settes opp program for august og september. Dersom det lar seg gjennomføre ritt/konkurranser i denne perioden vil vi gjøre alt vi kan for å delta på dette. Randsfjorden rundt i begynnelsen av september (5.9) ser vi på som en god mulighet. I tillegg ønsker vi å fortsette med konkurranse simulert trening.

Rye 15 interne konkurranser 

Vi planlegger for interne konkurranser både før og etter sommerferien. Det vil bli tempoetapper både flate og i bakke , rundbane/gateritt samt fellesstart dersom vi finner egnet sted og løsning. Vil være "trening" så ingen vakter eller annet organisert. Dette kommer vi tilbake til.

 

Ressursgruppa Rye 15