Du er her

Tour de Rye 15

Frank Thommesens bilde
Forum: 

Hei alle ,

Det er nå gjennomført 6 etapper av Tour de Rye 15 som er på 15 etapper. Vi har over 20 deltagere i denne konkurransen og det er veldig gledelig. En annen ting som er gledelig er at vi har 5 ulike etappevinnere på de første 6 etappene. Et lite forbehold tas da det mangler noen få tider. Bilde under fra etappe 2.

I går hadde vi gjestevisitt av junioren Kristian Thommesen som viste de "voksne" hvor skapet skulle stå. Han kjøre 6.etappe som er fra Maridalen kirke opp til Sandermosen (Greveveien) og over flaten til der utforkjøringen ned på andre siden starter. Han kjørte denne etappen på 7.07 og var en soleklar vinner av etappen. Det gror godt i Rye og til helgen kjører han NM fellesstart i Kristiansand. Rye 15 ønsker Kristian lykke til !

Da vi mangler noen tider legger vi ikke ut sammenlagt stilling så langt men det er mye god innsats. Det som gjør denne Touren litt spesiell er at vi kjører en fellestrening først og avslutter treningen med etappe. Det betyr f.eks. som i går at vi "varmer opp" i 90 minutter før etappen kjøres.

Ta kontakt med Rye 15 om du ønsker å delta på noen etapper.

Igjen takker vi Bikeshop for masse premier som skal deles ut etter Touren!