Du er her

Tour de Rye 15 - premieutdeling

Frank Thommesens bilde
Forum: 

Da var Tour de Rye 15 gjennomført med 15 konkurransepregede etapper.

Veldig god trening i dette og det har skapt en tilhørighet til gruppa/laget for de som ikke kjente så mange fra før.

Vi fikk mange spennende oppgjør med 9 ulike etappevinnere og 27 deltagere totalt sett. Noen etapper skilte det bare tideler mellom ryttere men på andre etapper var utslaget større. Alt i alt en god blanding etapper som fikk frem først og fremst individuelle ferdigheter. Dette er jo veldig spennende for et Trondheim -Oslo lag som i utgangspunktet bare kjører samlet som lag. Vi i ressursgruppa har stor tro på at dette opplegget har styrket samholdet i laget så nå får vi se hva høsten bringer. 

Onsdag denne uken hadde vi grilling med påfølgende premieutdeling. Vi takker alle som tok med mat til felles gode - tusen takksmiley

Bikeshop har bidratt stort med premier til årets Tour de Rye 15 - tusen takksmiley

Vi kåret årets sammenlagtvinner. Vinner av denne gjeve tittelen ble Hans Skari. Han er en veldig hyggelig og omgjengelig kar. Alltid positiv og stiller alltid opp på trening. Det var veldig fortjent at han vant sammenlagt og det var en stor glede og dele ut premie som sammenlagtvinner. Hans er også leder av Rye 15.

Premie for flest etappeseire gikk til Eirik Gunnar Bjørge som har vist styrke og kvaliteter innenfor ulike etapper. Sterkt gjort ! Vi gratulerer så myesmiley Eirik til venstre på bildet under.

Rye 15 oppfordrer alle klubbens medlemmer til dugnadsinnsats under Oslo TRI samt på Øyern rundt i august. Vi ønsker alle en god sommer