Du er her

Og vinnerne er ...

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vi har kåret årets syklist, årets triatlet, årets løper og årets barn/ungdom!

Gruppene nominerte kandidater hver til hver pris, og vinnerene ble utropt på årsmøtet. 

Vinnerne er:

Årets syklist: Frank Thommesen

Frank er en gammel traver som har vært lenge i klubben, og har hatt flere verv og posisjoner.

I 2021 har han vært en viktig ressurs for Rye 15. Han har vært i ressursgruppen for laget, og også vært trener, satt opp treningsprogram og ledet både spinning og utendørstrening.

Da det ble klart at store deler av sesongen gikk i vasken pga. korona og restriksjoner kom han opp med konseptet Tour de Rye 15 som var en serie med ulike konkurranser integrert i det øvrige treningsopplegget. Dette ble et populært og kjærkomment tilbud, med en deltagelse som nådde langt utover Rye15. Tour de Rye 15 ble avsluttet med en premiering under sommeravslutningen til Rye15.


Sykkelgruppas leder, Stein Hemma, gratulerer Frank Thommesen.

Årets triatlet: Joelle Janz

Årets triatlet, Joelle Janz, kom som et skudd. Fra sprint i 2021 tok hun steget fra olympisk til half iron man i løpet av august måned 2022. Hun debuterte med å vinne sin klasse i Trøndertri, deretter fulgte hun opp med 2. plass i sin klasse i Oslo Tri. Til slutt avsluttet hun måneden med en 4. plass i Lofoten Half Extreme, som er regnet som en av de hardeste triatlonene i Norge. Det starter med 1,9km i 6 grader vann, deretter 98 km rundt Gimsøya for så avslutte med halvmaraton rundt Austvågøy. Gratulerer, Joelle!!


Trigruppas leder, Thomas Wendelborg gratulerer Joelle Janz.

Årets løper: Ingve Nasvik

Ingve har vært en av Ryes beste representanter i løpsverden gjennom mange år. Han er treningsansvarlig i løpegruppa, og har bidratt til å løfte mange Ryeløpere opp flere nivå gjennom et godt og konsistent treningsopplegg. Han er også den med høyest oppmøte på treningene selv, og bidrar med å holde farten oppe i front. Ingve reiser mye rundt med Ryedrakta på maraton og halvmaraton rundt i Norge, Norden og Europa. Også gjennom koronaen har han greid å få med seg noen fine løpsopplevelser. Ingve er en viktig del av, og  god representant for, Ryekulturen og et naturlig valg som årets Ryeløper.


Ingve Nasvik sammen med Marit Tørstad før Holmenkollstafetten for et par år siden.

Årets barn/ungdom: Simen Smestad

Simen er en kjent utforprofil både i Rye og i hele utformiljøet, med flere gode meritter bak seg både nasjonalt og internasjonalt. Etter to tøffe år med skader og operasjoner, toppet det seg med maks uttelling i 2021. Norgesmester i både Utfor og Enduro, sammenlagtseier i Norgescup og Hafjellcup. Han kan også vise til seier i et av rittene i Pumptrack serien. Simens prestasjoner i år var med god margin til konkurrentene, og deres reaksjoner var at de er revansjesugne. Simen er et godt forbilde, og han inspirerer mange til å fortsette med sykling.   


Simen Smestad er for tiden i Spania for å sykle ritt, så dette er et bilde fra NM i 2020, foto: Peder Pedersen

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen