Du er her

Sommersykkelskolen 20.-24. juni

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Barne- og Ungdomsgruppa i SK Rye arrangerer sommersykkelskole for sykkelglade barn for sekstende året på rad og vi har gleden av å invitere til sommersykkelskole i år også!

Sykkelskolen er åpen for alle som er født mellom 2008 og 2013. Det er ikke nødvendig å være medlem av Rye for å melde seg på.

Sommersykkelskolen arrangeres i første skoleferieuke; uke 25 (20. juni – 24. juni).

Oppmøte og samlingssted er ved Varmestua på Langsetløkka på Kjelsås.

Oppmøte kl. 09.00 hver dag og skolen varer til kl. 15.00 hver dag. Det blir tre dager med turer i terrenget på sti og to dager med teknikktrening på Langsetløkka.

Barna deles i grupper etter alder. Gruppene samles til lunsj ved Varmestua på Langsetløkka på teknikkdagene, tirsdag og torsdag. Da blir det servert frukt og drikke. Barna må ha med matpakke hver dag, men på torsdagen blir det pølsegrilling på Langsetløkka til lunsj. Send gjerne med penger til en bolle eller is på en av markastuene de dagene det er tur. Varmestua på Langsetløkka er bemannet med en voksen hver dag. Lederne jobber som trenere i Rye og har god erfaring med både sykler og barn.

Det blir et variert program med sykling på stiene i nærområdet, tekniske øvelser (rockgarden, bunnyjump, drop, balanse, sykle sakte, sisten, bratte oppoverbakker, sykle på bakhjulet), samt lek, moro og uformelle konkurranser.

Nødvendig utstyr:

• Sykkel hvor alt fungerer med gode bremser og litt kraftige dekk med litt mønster så blir det en god opplevelse for barna i terrenget.

• Hjelm med telefonnummer til foresatte.

• Matpakke (mandag, onsdag og fredag).

• Drikkeflaske eller camelback.

• Ekstra sykkelslange i riktig dimensjon.

• Klær etter vær og helst sykkelhansker.

Prisen er 1800 kr. Den betales ved påmelding her:  https://app.rubic.no/Public/Events/3167

Hilsen Rye Barn og ungdom

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen