Du er her

Spinning på Skullerud

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 15 ønsker velkommen til spinning på Skullerud sportssenter hver torsdag fra og med 20. oktober til 22. desember 2022 og fra 5. januar til 23. mars 2023.

Meld deg på her: https://app.rubic.no/Public/Events/4135

Alle medlemmer i klubben kan melde seg på.

Torsdager kl. 18.30 - 20.00 blir det intervaller med instruktør Frank Thommesen og egenandelen for hele sesongen er 800 kroner.

På denne siden finner du mer info om stedet:  https://www.skullerudsportsenter.no/

Det er gratis parkering dersom du registrerer bilens registreringsnummer i resepsjonen.

Det er Technogym spinningsykler med wattmåler. I tillegg måler syklene hjertefrekvens , tråkkfrekvens, distanse og kalorier gjennom hele økten. Resultatene vises på sykkelkonsollen, lagres i treningsbiblioteket og kan vises for hele gruppen via wi-fi dersom ønskelig. For at du skal nyttiggjøre deg systemet må hver enkelt deltager laste ned Skullerud Sport Senter-appen og opprette en bruker.

Du kjøper en fast plass på en sykkel i disse seks månedene frem til mars, og egenandelen for hele denne perioden er på bare 800 kroner. Klubben subsidierer dette tilbudet med forbehold om at alle deltakere gjør sin dugnadsplikt. De som ikke har stilt på dugnad for klubben i løpet av 2023, vil bli etterfakturert restbeløpet. 

Ønsker du å trene mer enn spinning på senteret må du ha medlemsskap eller du kan kjøpe drop-in billett til rabattert pris. Dette er ikke noe SK Rye administrerer.

Det vil være stor etterspørsel etter disse syklene så sørg for at du er tidlig ute med å booke deg en sykkel. 

Førstemann til mølla!

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen