Du er her

Nå braker det snart løs på Langsetløkka!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Øystein Heggelund Dahl

Vårens friske vind blåser over Langsetløkka, og en helg fylt med terrengsykling, latter og god stemning er like rundt hjørnet. Det er på tide å ta på seg hjelmen og smøre sykkelen, for Kalas Rye terrengsykkelfestival står for døren!!

Fra 3. til 5. mai blir Langsetløkka forvandlet til et mekka for sykkelentusiaster i alle aldre og ferdighetsnivåer. Det er ikke bare et ritt, det er en fest hvor alle er velkomne til å delta. Fra de minste sykkelentusiastene på 6 år til ryttere på World Cup-nivå, det er plass til alle på startstreken!

Les mer på rittets nettside.

Konkurranseløypene er godkjent av Oslo Bymiljøetat, og deltakerne får en utfordrende, men samtidig trygg løype å boltre seg i. Og det er ikke bare syklistene som får kjenne på spenningen - publikum inviteres til å se på og heie langs de publikumsvennlige løypene. Den legendariske kiosken er selvfølgelig også åpen.

Det er ikke hver dag man får oppleve et UCI-ritt kategori 1 rett utenfor døren. Dette er en sjanse til å se noen av verdens beste syklister i aksjon, og det er en opplevelse som du ikke bør gå glipp av. Påmeldingen er åpen og antallet deltakere som nærmer seg 500, dette blir en helg fylt med sykkelglede og fellesskap! 

Tusen takk til alle som bidrar til å gjøre terrengsykkelfestivalen til en suksess år etter år.

Vi gleder oss til å se deg på Langsetløkka, klar til å oppleve den ubeskrivelige gleden av terrengsykling!

Program:

Fredag: NC 3 Kort rundbane (XCO)

Eliteklassen kjører én runde i lilla løype med fellesstart. Vi vil legge til rette for forbikjøring på passende steder i løypa.

M15-16 og M Junior starter fire om gangen og kjører en runde i lilla løype. Rytterne plasseres i kvartetter etter ranking og den best rankete kvartetten starter til slutt. Dette er spennende for ryttere og publikum.

Lørdag: NC 4 Kortbaneritt (XCC)

Kortbanerittet går i en fartsfylt teknisk enkel løype som veksler mellom morsomme flytstier, enkle momenter og fine gruspartier. Det ventes kjemping skulder-ved-skulder i denne løypa!

Søndag: NC 5 Rundbaneritt (XCO)

Rundbanerittet går i vår velprøvde løype, som har flere lengre strekk med flytsti, kortere gruspartier, tekniske momenter med alternative linjer, og gode passeringsmuligheter. Vi har også segmenter som byr på hopp og svinger, som vi tror vil falle i smak. Samtidig har vi gode omkjøringer for de som vil ha mindre utfordringer.

All informasjon finner du her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen