Du er her

Anton Sport, Sk Ryes nye samarbeidspartner

Avtalen er nå på plass!

Etter flere måneders arbeid, er endelig avtalen mellom Anton Sport og Sportsklubben Rye i havn. På vegne av Sportsklubben Rye, er det grunn til å takke Andreas Gulliksen og Tore Haslemo spesielt for arbeidet de har lagt ned for å få meislet ut og framforhandlet avtalen. Avtalen som er inngått, gjelder for tre år med muligheter til avkorting og forlengelse.

 
Anton Sport vil være hovedsponsor for Sk Rye. Dette vil komme til syne på klubbens hjemmeside. Sponsede ryttere vil bruke profilerte sykler, klær og utstyr på trening og i ritt. Sk Rye oppfordrer medlemmene til å støtte opp om Anton Sport som sin utstyrsleverandør og sportsbutikk.

Hovedstyret i Sk Rye er av den oppfatning at vi gjennom denne avtalen har skaffet satsningsgruppene i klubben svært gode betingelser. Samtidig er barne- og ungdomsgruppa ivaretatt og det vanlige medlem har fått en bedre avtale enn den klubben hadde gjennom tidligere avtaler med andre sportsforretninger.

Avtalen gjelder for alle medlemmer i Sk Rye og gir mange gunstige rabatter og fordeler. For å oppnå fordeler som listet opp under, er det viktig at du viser ditt Rye-medlemskort sammen med et eget Anton Club kort. Ditt Anton Club kort vil opplyse om hvilke betingelser du skal ha og like viktig det vil registrere kjøp foretatt av våre medlemmer hos Anton Sport.

Ditt Anton Club kort får du ved å fylle ut skjemaet her.


  • For alle produkter til ordinær pris gis det fast rabatt på 20 %.
  • 25 % rabatt på alle slitedeler til sykkel. Slitedeler omfatter dekk, sykkelslange, kassett, krankdrev, kjede, bremseklosser, gir- og bremsevaier, bremseskive og bremsebelegg til skivebrems av standard type.
  • Det kommer meget gunstige tilbud på sykkelklær tilsvarende det sponsede laget i Sk Rye kjører med.
  • For øvrig inneholder avtalen svært gunstige priser ved større fellsinnkjøp for våre grupper (hjulsett, hjelmer og annet utstyr).
  • Rye medlemmer får eget tilbud om Giro topphjelm (info følger senere).
  • Medlemmer i Sk Rye prioriteres ved service på sykkel (Anton Sykkeldelisk).


Rabatter gjelder i alle Antons Sports 19 butikker, men Anton Sykkeldelisk i Bogstadveien er butikken som skal benyttes til sykkelservice. Du finner mer informasjon om Anton Sport og butikkene på deres hjemmesider: www.antonsport.no

 
Fotograf%3A+Atle+Goutbeek
Fotograf: Atle Goutbeek

For medlemmer av Norgescuplaget Rye Landevei og Ekspresslaget i Sk Rye, er det inngått helt spesielle avtaler. Anton sport sponser disse to lagene med en betydelig årlig sum. Rytterne på disse to lagene har også egne låneavtaler på sykler, profilert bekledning og en egen serviceavtale som er meget bra. Norgescuplaget disponerer også to følgebiler som benyttes under ritt. Bilene kan disponeres av Ekspresslaget når de er tilgjengelig.

Sk Rye kan, etter søknad som viser meritter og plan for sesongen, nominere andre ryttere i klubben som hovedstyret anser som kvalifisert etter kriterier basert på resultater, kvalifikasjoner, ambisjoner og mål til samme betingelser og forpliktelser som for klubbens Norgescuplag.

Det er utarbeidet egen avtale om terreng- og racersykler for barne- og ungdomsgruppa i Sk Rye. Dette er en kjøps- og leieavtale som skal sikre medlemmer av gruppa sterkt rabatterte sykler.

 
Vi ønsker alle våre medlemmer lykke til med forestående sesong og håper at mange vil oppleve at avtalen gir dem god service og gunstige kjøp.

Med hilsen
Lars Åge Hjelseth
Leder Sk Rye