Du er her

Treningssamling på Mallorca påsken 2009

Sk+Rye+p%E5+tur+p%E5+Mallorca+2008Landeveisgruppa vil også i år invitere til treningssamling på Mallorca i påsken. Samlingen er åpen for alle, men den er lagt opp for expresslaget, og alle øktene vil bli kjørt på deres premisser. Samlingen vil også egne seg for 15t laget og lillle40 laget. Det vil ikke være noe organisert bestilling fra Rye sin side, alle må selv bestille flybilletter og opphold.
 

Hvor: Tradisjon tro vil Sk Rye, som 100.000 andre syklister, legge turen til Mallorca for vårens treningssamling.

Mallorca egner seg glimrende for sykling, det er en stor flat øy med en fjellkjede langs hele vestkysten, noe som inviterer til harde dager i fjellet eller lange turer i flatlandet. Det er også en del høyder på øya som er populære mål.

Når: Kjerneperioden for oppholdet vil være fra 29. mars til 12. april. (Påsken er fra skjærtorsdag 9. april til 2.påskedag 13. april.) Men man står fritt til å velge når man ønsker å være der, erfaringsmessig vil det være Rye syklister der en uke før og en uke etter kjerneperioden.

Fly: Både SAS og Norwegian flyr direkte fra Oslo, Gardermoen (OSL) til Palma, Mallorca (PMI). SAS har flyvninger på torsdag og søndag. Norwegian flyr tirsdag og lørdag. Priser og bestilling finner du her: www.sas.no og på: www.norwegian.no

Det kan også være en idé å sjekke med: Lufthansa, Spanair eller finn.no.
 

Hotel+Fontanella+PlayaHotell: Vi bor på Fontanella Playa i Can Pastilla (rett ved flyplassen i Palma). Det er et stort leilighetshotell med egen sykkelgarasje. Hotellet har både frokostservering og middagsbufeet. Se nettsidene til hotellet for nærmere informasjon.

Velotel i Tønsberg har reservert hele hotellet til vinteren/våren. Bestillinger av opphold må derfor skje gjennom www.velotelmallorca.no. Les mer på følgende lenker om priser og bestilling. Dersom du skal bo på et dobbeltrom, må begge navnene være klare ved bestilling.

For å få oversikt over hvem som er på Mallorca så vennligst fyll ut siden her. (Her kan man også finne aktuelle romkamerat, evt. kan forumet brukes til dette).

Det er maks to personer pr leilighet, studio (mot landsiden) vil bli benyttet som singelrom, Ønsker man en leilighet som skal benyttes som enerom, lar dette seg gjøre. Man må da være forberedt på å betale full pris som om 2 personer var innkvartert der.

Info: På hotellet er det mekkestativ, vaskemuligheter og fotpumpe. Det er ikke tillatt å ta med sykkelen på rommet. Det er heller ikke tillatt å gå med sykkelsko inne på hotellet. Ta derfor med hengelås til sykkelen og sandaler e.l. for å gå ned i sykkelgarasjen. I lobbyen er det trådløst internett (som virker av og til) Fra flyplassen er det 5 min med taxi til hotellet, det er ofte et problem at taxisjåføren ikke vil ta med sykkelkofferter i bilen. Velotel vil, når det kommer mange syklister, ha en kassebil på flyplassen som kan transporter syklene for oss til hotellet. Det samme når vi skal hjem.

Sikkerhet: Selv om syklister på Mallorca er som hellige kuer i India er det dessverre mange bilturister på øya som ikke er like vant til å omgås syklister, så det oppfordres på det sterkeste til å vise aktsomhet i trafikken. Det er også viktig å være klar over at spesielt busser bruker begge kjørebaner når de kjører i serpentinsvingene i fjella. Vegene, og spesielt i svingene kan det være såpeglatt på grunn av diesel/oljesøl, vann, sand og varm asfalt. I bytrafikken må vi opptre som en enhet og tenke på at det tar lang tid fra førstemann passerer lyskrysset til siste mann er over.(ikke kjør på gult) I tettbebygd strøk og landsbyer må vi som gruppe vise hensyn til fotgjengere og andre trafikanter, maks hastighet er 20 km/t.
 
 

Gruppe: 
Rye 15
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese