Du er her

Bestilling av U23-, senior- og veteranlisenser 2009

Fremgangsmåte for bestilling:

1. Betal medlemskontingenten for 2009 til Rye og all øvrig utestående.

2. Finn hvilken aktiv lisens du skal ha, les nøye på www.sykling.no! Det er skrevet masse informasjon hos NCF om type lisenser og forsikringsdekning.

3. Fyll ut bestillingsskjemaet.

4. Du vil etter litt tid etter din bestilling motta en e-post fra NCF/n3Sport med innbetalingsinformasjon. Betal lisensen umiddelbart etter at du har mottatt e-posten fra NCF/n3Sport!

5. Når innbetalingen er registrert hos NCF/n3Sport må du selv skrive ut lisenskortet fra din personlige profil på n3Sport. Når du skriver ut lisenskortet skal det stå "Issued on" med en dato på lisensen. Uten at det står "Issued on" på lisenskortet med en dato har du ikke betalt lisens og er dermed uten lisensdekning

 
Merk følgende
Dersom du har bestilt lisens, men ikke betalt innen 2 uker etter at giro er sendt ut (via mail), vil klubben avbestille din lisens. Dette må klubben praktisere på grunn av at Rye blir stilt økonomisk ansvarlig overfor NCF for medlemmer som ikke betaler bestilt lisens.

Dersom du har fått avbestilt din lisens på grunn av utblitt innbetaling, må du ta kontakt med lisensansvarlig i klubben for å få utstedt ny lisens. Det innebærer ekstra administrasjon for klubben slik at vi vil kreve et administrasjonsgebyr på kroner 100.
 
Lisenser for U23, senior og veteraner
* U23 lisenser er for ryttere født 1987-1990
* Seniorlisenser er for ryttere født 1970-1986
* Veteranlisenser er for ryttere født i 1979 eller tidligere.
* Kontaktperson for U23-, senior- og veteranlisenser: Erik Baardsgaard, e-post lisens@skrye.no
 
Generell informasjon
Lisensen utstedes enten som vanlig eller utvidet. Det er noe bedre forsikringsdekning på utvidet lisens. Det er ditt ansvar å bestille korrekt lisens. Det er derfor viktig at samtlige som bestiller lisens leser informasjonen på nettsidene til NCF meget nøye! Se www.sykling.no!

 

Personlig profil finner du øverst på www.sykling.no. Mer om personlig profil, les kort brukerveiledning på www.sykling.no/t2.asp?p=49570
 

Dersom du har glemt ditt passord og/eller brukernavn til personlig profil går du inn på www.sykling.no klikk så "Glemt passord?" øverst på siden. Du må så fylle inn den adressen du oppga da du bestillte lisens. Du vil da motta brukernavn og passord.
 
Spesielle forhold

* I det året en rytter fyller 30 år, løses normalt en Veteranlisens (M/K30-39).
* En rytter kan løse M/K-Elite lisens frem til han/hun er 39 år. Det året man fyller 40 år, må man løse veteranlisens. For landeveisritt gjelder følgende; Ryttere som løser veteranlisens kan kjøre i Norgescup for senior frem til de er 39 år, men klubben må søke dispensasjon i forkant av hvert ritt. Har du veteran lisens og ønsker å stille i landeveis NM; kikk på "Lover og Regler" i hovedmenyen på www.sykling.no og inn på ØPM fra §2, der ligger kriteriene for veteraner i NM med uthevet skrift.
* En rytter som er mellom 30 og 39 år, og har Elite lisens, kan ikke delta i Veteran Cup, NM-Veteraner, Nordisk Mesterskap for Veteraner.
* Du kan kun benytte NCFs lisenser i ritt som er terminfestet/godkjent av NCF, arrangert av NCF sine klubber. Du kan således ikke benytte denne lisensen i bedrifts-sykkelritt arrangert av Norges Bedriftsidrettsforbund sine klubber.
 
Vår saksbehandling
Administrasjon av lisensbestilling er en betydelig jobb. Dette gjøres på dugnadsbasis.

For å kunne love alle lisenser i god tid før eventuelle ritt, må vi be dere respektere at vi ikke kan legge inn din lisensbestilling til enhver tidspunkt.

Bestillinger av lisenser må skje innen 1. april. Alle lisenser som er bestilt innen denne datoen vil bli lagt inn i systemet av klubben.

Etter 1. april vil klubben legge inn lisenser på følgende datoer; 2. mai, 23. mai og 27. juni og 2. august.

Det vil si: Tommelfingerregelen er at du bør fylle ut bestillingsskjemaet minst en måned før du har behov for lisensen.
 

Synlig: 
Privat - kun for gruppens medlemmer