Du er her

Første fellestrening for Rye15

Foto%3A+Jon+Vestby15-timerslaget til Rye satser hardt for å nå sine mål i årets sesong som er å sykle Trondheim-Oslo på godt under 15 timer og ikke slippe mer enn ett lag mellom seg og expresslaget! For første gang i år var laget samlet til en Rye-15 samling på Valhall for lagbygging og en knallgod intervalløkt. Les Ole Andreas Fuglsang sin rapport.
 

 
Rye15 gjennomførte 09-sesongens første fellestrening. 90min intervallspinning på Vallhall Trening & Terapisenter ved Valle Hovin tirsdag 24. februar. Totalt 15 Rye15-syklister viste at det menes alvor med årets ambisjoner og det var full innsats fra første drag. Spesielt gledelig var det at i tillegg til etablerte Rye15-ryttere, var det flere nye lagmedlemmer blant de fremmøtte. De utviste bra innsats og sterk form. Dette lover godt for sesongen som nå nærmer seg. Hovedmålet med økta var å komme i gang som et lag og som en bonus fikk alle også en del gode minutter i de høye intensitetssoner.

-Ole Andreas Fuglesang.
Alle foto: Jon Vestby.

PS: Vallhall Trening & Terapisenter tilbyr alle Ryemedlemmer 20% rabatt ved tegning av treningsmedlemskap mot fremvising av Rye medlemsbevis. Gjelder ved 12 mnd bindingstid og avtalegiro.
Mer info: www.vtts.no
DS.
 

Gruppe: 
Rye 15
Landeveissykkel
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese