Du er her

Løpe- og skigruppen i Sk Rye

Velkommen til Løpe- og skigruppen i Sk Rye!

Det er en stor og aktiv løpe- og skigruppe i Sk Rye. Vi er omlag 500 medlemmer. Løpe- og skigruppens mål er at både løpere som satser hardt og mosjonister som kanskje bare trener et par ganger i uka skal kunne trene sammen. Vi har felles, rolig oppvarming og nedjogging. Intervalløktene legges opp slik at den enkelte kan ta hensyn til egen form og kapasitet.

Vi har faste treninger 3 dager i uken:
Tirsdager kl. 1900, intervaller som "Ukas høydepunkt": I sommersesongen er det fast intervalltrening i området ved Sognsvann. Oppmøte ved bommen kl. 1900. Fra og med slutten av september og fram til vinteren kommer løper vi i Frognerparken. Oppmøte ved hovedporten kl. 1900. Om vinteren løper vi inne i kjelleren på Bislett Stadion. Oppmøte i kjelleren på samlingsplassen ved løpebanene kl. 1900. Tidspunkt for når vi starter å løpe de ulike stedene på tirsdager annonseres på Ryesidene, i nyhetsbrev og på Facebook.
Torsdager kl. 1900: Langtur på over en time. vI holder et tempo so de fleste klarer å holde. blir det for raskt og langt er det muligheter for avstikkere og snarveier underveis. Om sommerenløper vi fra Sognsvann. Oppmøte ved bommen kl. 1900. Om høsten, vinteren og våren løper vi fra Frognerparken. Oppmøte ved hovedporten kl. 1900. Tidspunkt for når vi starter å løpe de ulike stedene på tirsdager annonseres på Ryesidene, i nyhetsbrev og på Facebook.
Om vinteren løper vi på innendørsbanen i kjelleren på Bislett stadion. Langturer og andre treningsopplegg avtales etter interesse og behov. Ellers deltar de fleste løperne på Ryes innetrening på Idrettshøgskolen mandager kl.20 om vinteren.

Lørdager kl. 0900 fra Langsetløkka. Langtur på sti i Lillomarka/Nordmarka. Oppmøte på Langsetløkka på Kjelsås ved parkeringsplassen ved Lachmanns vei 72 kl. 0900. Vi løper i rolig tempo 2-3 timer på sti og grus.

 

Ryeløpet, som er Oslos største 5 km løp arrangeres med stor løpeglede hvert år en tirsdag i slutten av mai på Bygdøy.

Vi har trenere for de som ønsker å utvikle sin løpeteknikk og sine løpsferdigheter. Vi holder i tillegg løpeteknikkurs 1-2 helger i året for alle som vil. 

Løpe- og skigruppen stiller lag i Holmenkollstafetten og vi deltar også i mange løp utenfor Oslo-området, bl.a. Fjell(halv)maraton fra Valdresflya og ned til Beitostølen med etterfølgende "Blemmeball"og overnatting på Grønolen Fjellgard.

Langrenn: Vi arrangerer årlige skisamlinger i begynnelsen av skisesongen, overnattingstur til Kikut og vi har skikurs for flere nivå. Løpe- og skigruppen er innen NSF.
Det har også enkelte år vært arrangert turer til store turrenn i utlandet, 3-4 dagers tur med deltakelse i blant annet Marcialonga, König-Ludwig Lauf, Finlandia-Hiihto samt flere starter i Vasaloppet. Videre har skigruppa vært på kanotur i Nordmarka, fottur Mylla - Brekke, overnattingstur ved vintersolverv, sommerskigåing på Stryn etc.

Løpe- og skigruppen har et godt sosialt miljø og vi arrangerer også mer festpreget samvær uten joggesko, som for eksempel bankett etter Holmenkollstafetten og etter andre større løp.

Det arrangeres utenlandstur til et maraton og halvmaraton hvert år. I 2014 var vi i København og München og i 2015 Amsterdam. Det har vært mange fine turer, blant annet København, München, Amsterdam og Valencia og Nice 2018. I 2019 er Saint Sebastian årets tur.


Styret i ski og løpegruppa er:
Else Marie Grotterød (leder og representant i hovedstyret), Runar Sæther (vara i hovedstyret), Marius Strand (arrangement), Kjetil A. B. Trondsen (marked), Siri Saupstad (økonomi), og Kenneth Antonsen ( Pr og kommunikasjon)


Vår epostadresse er lopski@skrye.no og våre grupper på Facebook er  SK Rye Skigruppa og Sk Rye løpegruppa.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese