Du er her

Klubbmesterskap

Christer Andreas Braathens bilde

Klubbmesterskap 2012 – Mesterne er kåret

Oppdatering: Av nesten 150 deltagere er mesterne kåret! 

Stormester Menn ble: Torjus Bern Hansen

Stormester Kvinner ble: Tone Kristin Larsen

 Vi gratulerer både nykårede stormestere og alle andre deltagere som bidro til å gjøre arrangementet vellykket! Komplett resultatliste finnes her.

 

Bakkeløp - siste øvelse i klubbmesterskapet 2011

Årets klubbmesterskap gikk av stabelen lørdag 3. og søndag 4.september 2011. Bakkeløpet var siste øvelse og ville bli avgjørende for hvem som ville bli klubbens stormestere. På en heller rengntung dag var det bare gutta som stilte til start og dermed kunne det ikke kåres noen kvinnelig stormester under årets klubbmesterskap.

Løypa 100 meter kortere

Erik Øystein Johansens bilde

Klubbens stormestere i 2010 er kåret

Klubbens stormestere 2010Følgende klubbmedlemmer kan smykke seg med tittelen stormester 2010 etter å ha gjennomført fire konkurranser i løpet av tre dager.Det er: Kristian Thommesen M7, Trym Bern Hansen M11-12, Olav Vikøren Espenes M13-14, Tone Kristin Larsen og Rune Holden. Vi gratulerer og takker alle som har deltatt for innsatsen!

 

Resultatlista for stormesterkonkurransen finner du her.

Espen M. Christoffersens bilde

Resultater fra klubbmesterskapet i bakkeløp

Se resultater i årets bakkeløp her.

Erik Øystein Johansens bilde

Startlister for klubbmesterskap i bakkeløp i Grefsenkollen

Årets klubbmesterskap avsluttes med bakkeløp i Grefsenkollen og det er knyttet stor spenning til hvem som blir stormester i klubben og i de yngre klasser.

 

Stillingen i stormesterkonkurransen etter tre øvelser finner du her.

Startliste for klassene M/K6-14 finner du her.

Startliste for klassene M/K15-70+ finner du her.

Mer informasjon oppmøtested og tidspunkt leser du her.

Tord Bern Hansens bilde

Klubbmesterskapet i terrengsykling 2010

Klubbmesterskapet i terreng ble arrangert på Langsetløkka.  Entusiasmen var stor, spesielt fra de yngre rytterne.  Starten ble dessverre utsatt i 10 min. i forhold til oppsatt program, og det var ikke populært blant de yngste som skulle starte først.   Bortsett fra denne forsinkelsen så ble resten arrangementet gjennomført i fin stil. Resultatene fra konkurransen finner du her.

Erik Øystein Johansens bilde

Klubbmesterskapet etter første dag - oppdatert med bilder

På første dag av klubbmesterskapet ble det gjennomført terrengløp og temposykling under perfekte forhold i Maridalen. Resultatene for terrengløpet finner du her, og for temposyklingen finner du her. Raskest i den 10 km tempoløypa var Martin Røeggen med tida 13:58. Det er 43 km/t i snitt! Konkurransen om å bli klubbens stormester er også godt i gang. Resutatene så langt finner du her.

Erik Øystein Johansens bilde

Spinn setter opp premie i Stormesterkonkurransen!

Spinn Sykkelshop StoroFor å få litt fart i påmeldingen til Stormesterkonkurransen så setter Spinn Sykkelshop Storo opp en premie. Vinneren i henholdsvis dame- og herreklassen mottar et gavekort fra Spinn pålydende 1000,- kroner. Så meld deg på her!

 

Sten Enggravs bilde

Temporitt i klubbmesterskapet 2009

Klubbmesterskapet i temporitt ble avholdt tirsdag i Maridalen. Distansen som skulle tilbakelegges var 10 km. Raskeste kvinne ble Heidi Harviken og raskeste mann ble Tore Haslemo.

 

Resultatlista finner du her.

Terrengløp i klubbmesterskapet 2009

Klubbmesterskapet i terrengløpet ble avholdt under flotte forhold i en krevende trasé som skillte godt. Raskeste kvinne var Heidi Harviken og raskeste man var Frank Denis Kristiansen. Barne- og ungdomsklasser løp kortere distanser og utviste flott idrettsglede.

 

Sider