Du er her

Bakkeløp - siste øvelse i klubbmesterskapet 2011

Årets klubbmesterskap gikk av stabelen lørdag 3. og søndag 4.september 2011. Bakkeløpet var siste øvelse og ville bli avgjørende for hvem som ville bli klubbens stormestere. På en heller rengntung dag var det bare gutta som stilte til start og dermed kunne det ikke kåres noen kvinnelig stormester under årets klubbmesterskap.

Løypa 100 meter kortere

Kort tid før start fant vi det nødvendig å kutte ut de siste 100 meterene opp til P-plassen på toppen. P-plassen og snuplassen for 56-bussen var smekk full av biler og vi tok derfor ikke sjansen på å ha målgang midt i en mengde med delvis parkerte biler, delvis kjørende biler og en og annen buss som forsøkte å snu i trengselen på plassen utenfor Grefsenkollen restaurant. Vi ble derfor avskjært fra å kunne sammenligne årets tider med de foregående år.

Klassene for de under 15 år

Starten for de som var i aldersgrupper under 15 år, gikk fra selve Trollvann. Det var 10 ivrige deltagere med nummer på brystet som gjorde en iherdig innsats opp slalombakken og videre innover til målgang.

Alle deltakere i klassene under 15år samlet etter målgang.

Her er alle deltagerne i klassene under 15 år samlet etter målgang.

Klassene for 15 år og oppover

For aldersklassene fra og med 15 år og oppover gikk starten fra bommen i enden av P-plassen for skianlegget i Grefsenkleiva. Løypa gikk turstien opp til Trollvann og videre opp slalombakken mot Grefsenkollen. Det var kun 5 startende og disse var kandidater for en mulig stormester tittel. Himmelens sluser åpnet seg og alle fikk en real kalddusj under selve løpet. Henrik og Marius kom tett etter hverandre opp til toppen, men Henrik krysset mållinja som førstemann med Marius hakk i hæl.

Alle deltagerne i klassene fra og med 15 år og oppover etter målgang.

Fem fornøyde løpere etter målgang mens regnet fortsatt silte ned.

Takk til Finn, Leif Kåre, Mari Anne og Tora for hjelp til å arrangere bakkeløpet på vegne av skigruppa.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese