Du er her

spinning

Per Sigurd Langseths bilde

Spinning, Barn og ungdom

Meld deg på spinningen 2017-2018 for barn og ungdom: landeveis-, utfor- og terrengryttere, foreldre og andre.

Øystein Bråtens bilde

Fortsatt behov for intstruktører til spinning sesongen 13/14

Det nærmer seg nå oppstart spinning, etter planen skal vi starte opp mandag 14.oktober. Foreløpig er det litt vanskelig å få dekket opp alle øktene med instruktører. Kun to økter er besatt, Nydalen onsdag og Nydalen torsdag, begge kl 19.30 - 21.00. Nydalen onsdag ligger an til å bli en økt for klubbens 15 og 16 timers lag på Trondheim-Oslo distansen, lagene reserverer x-antall plasser/sykler før de resterende legges ut for salg på klubbsiden.

Christer Andreas Braathens bilde

Påmelding Spinning XP - åpnet for alle, se egen påmelding

Oppdatering: XP-spinningen er nå åpnet for alle. Det innebærer at denne påmeldingen lukkes og det åpnes en separat påmelding for alle.

 

Som nevnt på infomøtet blir det også i år spinning på SATS Nydalen på onsdager kl 20.00

 

Det gis i første runde XP ryttere anledning til å melde seg på. Vi åpner deretter for påmelding fra andre grupper. For å kunne delta på spinningen må man være medlem i Rye ved påmeldingsdato.

 

Jørn Erlend Wangensteen Larsens bilde

Treningen erstattet røyk og fest

For nøyaktig 3,5 år siden var jeg en utrangert idiot på gata på Nesodden som bare røyka og festa rundt hele tiden. Livet mitt var ødelagt av diagnosen Epilepsi, og jeg så ingen fremtid for meg selv.

Deretter fikk jeg beskjed av legene om at det var mulighet for en operasjon av epilepsien min, med gode muligheter for å bli frisk, bare jeg fulgte legenes råd og ordre. Vel, hva kunne vel være bedre enn det, tenkte jeg og så for meg at jeg endelig kunne dra på en fest en helg uten å bli hentet med ambulanse. :-)

Vel, slik ble det nå en gang ikke helt.

Sten Enggravs bilde

Spinning på Elixia Kalbakken

Sportsklubben Rye invitere medlemmer til spinning på Elixia Kalbakken høst/vinter/vår 2009/2010

 

Treningen er rettet mot gruppene som sykler Styrkeprøven på 15-18 timer, Birken og Grenserittet.

 

Det vil være spinning tirsdager og torsdager 20.05 - 21.30 frem til påske.

Prisen vil være 1000.- pr ukedag, for trening en dag pr. uke frem til april, og 2000.- for begge dager. Disse prisene gjelder også selv om du er medlem på Elixia.