Du er her

Rye Expressen

Christer Andreas Braathens bilde

Expresslaget inviterer til Sesong-Kickoff!

Selv om brøytekantene fremdeles pynter gatebildet har vi trua - Våren er på vei! Og da er det på sitt rette med en Sesong-Kickoff for hele Rye! Hold av Mandag 22. April og vær med!

Expresslaget har gleden av å invitere alle Rye-medlemmer til en helaften med foredrag og mulighet for kjøp av gunstig sportsernæring og utstyr gjennom Expresslagets sponsorer. Det hele finner sted i Odd Fellows lokaler i Stortingsgata 28 ved Nationalteateret.

Christer Andreas Braathens bilde

Mallorca: XP-Rapport fra Påsken 2013

Den årlige Mallorca-turen har for mange blitt en tradisjon. Også i år var mange Rye-syklister fra forskjellige grupper samlet på Fontanellas Playa ved Palma for noen dager med sykling i kort-kort og solskinn. Kontrasten mot været hjemme i Norge kunne knapt vært større!

Christer Andreas Braathens bilde

Bliz ny samarbeidspartner for Rye Expressen – Vinn et par briller!

Hva har Rye Expressen og Marit Bjørgen til felles? 2 ting! Begge elsker å vinne og begge kjører med briller fra Bliz!

Sist tirsdag ble det avholdt vårmøte for Expresslaget. Der ble også årets samarbeidspartnere for Rye Expressen presentert. Ved siden av en avtale med Squeezy og Canal Digital er det også inngått en 2-årig avtale med Bliz active eyewear.  Det innbærer at hele Expresslaget i år kjører med Bliz Velo briller. Les mer om brillene på Bliz nettsider.