Du er her

Expresslaget inviterer til Sesong-Kickoff!

Christer Andreas Braathens bilde

Selv om brøytekantene fremdeles pynter gatebildet har vi trua - Våren er på vei! Og da er det på sitt rette med en Sesong-Kickoff for hele Rye! Hold av Mandag 22. April og vær med!

Expresslaget har gleden av å invitere alle Rye-medlemmer til en helaften med foredrag og mulighet for kjøp av gunstig sportsernæring og utstyr gjennom Expresslagets sponsorer. Det hele finner sted i Odd Fellows lokaler i Stortingsgata 28 ved Nationalteateret.

Dørene åpner kl 18. Da får man anledning til å handle Squeezy produkter til proffpriser, slik at man kan dekke behovet for sesongen allerede nå.

Også tilstede er selvfølgelig Expresslagets utstyrspartner Unaas Cycling med sykler og slitedeler til veldig gode priser. Her kan dere se tilbudet som gjelder kun for Sesong-Kickoff.

Fra kl. 18:45 vil Gunnar Gulliksen si noen ord om klubben, etterfulgt av en kort presentasjon av årets Expresslag fra en av Expressens kapteiner. Deretter følger kveldens høydepunkt – Et foredrag fra Expresslagets trener Henrik Oftedal!

Henrik er utvilsomt en av Norges beste utholdenhetsutøvere og kjørte ikke bare inn til seier med Expresslaget på alle ritt ifjor, men vant og satte like greit ny rekord på Norseman Extreme Triathlon.

Henrik har de siste 2 årene bidratt å bygge et mye sterkere Expresslag ved å introdusere nye treningsprinsipper for laget. Ved å evne å skille mellom toppidrettsutøvere og seriøse mosjonister har han klart å heve kapasiteten vesentlig hos Express-rytterne.

På mandag den 22. April vil han dele disse prinsippene med alle som kommer!

 

Tid: Mandag 22. April kl. 18.

Sted: Odd Fellows lokaler /v Nationalteateret. (Stortingsgata 28)

 

Vel møtt til en hyggelig sykkelkveld!

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Kristoffer Solems bilde

Har en gjenglemt almanakk som jeg tror tilhører Kai Svendsen hos meg.

Ta kontakt på 92446756.