Du er her

Bloggen til Egil Andreas Aasheim

Egil Andreas Aasheims bilde

Eidsvollrittet 2012 - Ola på pallen

I pinsehelgen gikk det tradisjonsrike etapperittet Eidsvollrittet, med 3 krevende etapper for syklister fra barne- og ungdomsklassene helt opp til seniornivå. Det var veldig mye bra sykling fra Ryes representanter, og det resultatmessige høydepunktet var uten tvil pallplassen til Ola Lund Presterud i M15-16, som han sikret seg etter en råsterk spurt i gaterittet.

Egil Andreas Aasheims bilde

Til minne om Tom Inge Solvang

 Et snaut dusin ryemedlemmer tok i dag et siste farvel med tidligere medlem av Ekspresslaget, Tom Inge Solvang, som døde så tragisk forrige torsdag. Tom Inge var stålmannen, humørsprederen og inspiratoren som hjalp oss andre frem til å yte vårt beste.

Tom Inge forsvant så altfor tidlig, men vi som sitter tilbake med minnene, vil for alltid ha med oss ditt blide fjes og muntre kommentar. Denne teksten er dedisert til deg, kjære sykkelkompis. Hvil i fred.

 

Egil Andreas Aasheims bilde

Paris-Roubaix 2010 - Fabian Cancellaras rykk

Rykket til Fabian Cancellara i årets Paris-Roubaix var et skoleeksempel på hva man kan oppnå med en uventet manøver: Alle sitter og venter på rykk og hardkjør i brosteinspartiene, men Cancellara rykker i et lett parti - der ingen venter det - og resultatet kjenner vi alle...

 

Egil Andreas Aasheims bilde

Bilder fra Nissan Cup Drøbak

 Onsdag 10. juni ble det siste vårrittet i årets Nissan Cup arrangert. Som tidligere år blir dette rittet arrangert i området rundt Seiersten Skanse i Drøbak. Ludvig Fischer Aasheim i klasse M9 hadde nylig lært seg å sykle med klikkpedaler og var ivrig etter å oppleve hvordan dette skulle gå. Forventninger om bedre "trøkk" lå i luften, og fra start til mål ga Ludvig "jernet" og ble belønnet med en flott 2. plass. Siden Öskah Vestloski samtidig kjørte inn til en like flott 3. plass, ble pallen (som barna i M9 ikke har, der er for små ennå) i M9 nesten tapetsert med ryefarger!

Egil Andreas Aasheims bilde

Carl Erik Pedersens triumf!

 20. juni 2009 kommer til å bli stående som en merkedag for Sportsklubben Rye. Dette var dagen da Carl Erik Pedersen fikk sin store revansj. Carl Erik har vært den desidert sterkeste drivkraften bak oppbyggingen og utviklingen av Ryes ekspresslag siden 1999, og han har vært nøkkelpersonen bak gjennomføringen av noen av klubbens djerveste prosjekter innenfor langdistansesykling: solorekord Bergen – Oslo, distanserekord Nordkapp – Lindenes og timannslagsrekord i Vätternrundan.