Du er her

Første utfortrening gjennomført

Tirsdag møttes gruppa for første gang i Grefsenkollen. Det var veldig morsomt at så mange som 10 ryttere fra 11 til 16 år fant veien denne kvelden for å få litt fart på adrenalinpumpa. Grefsenkollen byr på løyper og utfordringer for alle ferdighetsnivåer og jeg tør påstå at alle trivdes og fant sine favorittløyper for kvelden.

Noen er godt øvede og har kjørt i flere år allerede, mens det var også med syklister som forsøkte dette for første gang (helt sikkert ikke siste). 

 

Flere av tirsdagens deltagere er nye i Rye og har tenkt å satse på denne sykkelgrenen. Det synes vi er hyggelig og derfor  ønsker vi Frikk, Bendik, Andreas og Simen velkommen til oss.

 

Alle ga uttrykk for at dette var morsomt og at vi må gjøre dette oftere enn annenhver tirsdag som jo opprinnelig var meningen. Derfor vil vi også møtes allerede neste tirsdag.

 

Vi ønsker at klubben skal etablere seg med flere utøvere i aldersbestemte klasser som regelmessig vil delta i Norges Cup. Rye kommer til å stille med tre til fire ryttere i neste Norges Cup ritt som går i Kongsberg Skisenter 21. juni. Eivind Sandell har allerede deltatt i to Norges Cup konkurranser denne sesongen (Kristiansand og Drammen), men han ønsker seg selskap av flere Rye-kamerater.

 

Vi håper flere har lyst til å være med.

 

Hilsen

Erik Sandell

Oppmann utforgruppa

 

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Per Christian Dæhlins bilde

Det ser ut til at klubben må skaffe Rye-trøyer i mye større størrelser for å få plass til de skulderputene :-) 

Dette ser veldig gøy ut. Er det lov å være med og prøve å brekke kravebenet for oss som er over 16 også?

 

per chr.

Erik Øystein Johansens bilde

I følge Sten Engrav er Ryetrøyer for utfor bestillt og på vei.

 

Hilsen Erik Johansen