Du er her

Bloggen til Bonsak Schieldrop

VIl du være løypevakt under NM i utfor i Drammen 28 - 29 juni?


Dette er ett lite rop om hjelp fra utforgruppa!
I år arrangerer Rye NM i utfor i Drammen. Vi har desverre hatt veldig stort frafall på dugnadssiden fordi Trondheim/Oslo ble flyttet til samme dag som NM. Vi skjønner veldig godt at folk som har forberedt seg i hele vinter prioriterer T/O.
Men dette stiller oss i en prikær situasjon ettersom vi har mistet mange løypevakter som vi i utgangspunktet hadde regnet med.

NM i utfor 2014

Utfortreningene starter tirsdag 20.8 kl17.30

Første trening blir i Grefsen. Oppmøte på parkeringen nedenfor Grefsenkollen restaurant kl 17.30. Hente inners i Akebakkeskogen kl 20.30. Her er link til treningskalenderen: http://bit.ly/YjE5DG Vel møtt!

NB! Neste trening blir i Frognerseteren

Tirsdag 28.5 blir det trening i Frognereseteren. Her er kart med detaljer for levering og henting: KART Levere kl 17.30, hente kl 20.00

Alle må ha trikkekort da vi bruker trikken som "heis". Det er veldig lurt å ordne dette på forhånd.

Livestream fra Norgescup i utfor i Drammen

Her er link til livestream fra dagens Norgecup i utfor i Drammen. Seeding kl 10 og finale kl 13.00 men streamen er live allerede. LIVESTREAM Rye stiller til start med 22 delatakere! Og HER er link til live timing.

Første trening for Enduro-gruppa Torsdag 2.5

Torsdag 2 mai kl 17:30 til 20:00 blir første trening i den nye Endoro-gruppa til Rye.

Første utetrening i utforgruppa blir tirsdag 23.4

Første utetrening for utforgruppa blir på tirsdag 23.4 fra kl 17.30 til kl 20.00 i Grefsenkleiva. Det blir pushbike så ta med drikke og kanskje en banan el. Det er minimalt med snø i løypene inne i skogen så dette blir morro. Oppmøte på parkeringen oppe ved Grefsenkollen. Hente i Akebakken (se kartlinker)

 

 

Siste innetrening blir tirsdag 2 april.

Siste innetrening er i morgen tirsdag 2 april. Det er helt væravhengig hva vi gjør de neste ukene så det kommer jeg tilbake til. Vel møtt!

-b

Scottland: Tur med satsningsgruppa i utfor 2013

 

Årets treningsleir for satsningsgruppa i utfor gikk til Innerleithen i Scottland. Det ble 4 kalde og våte dager med den Skottske landlagssjefen Chris Ball som spesialtrener. På tross av været, var det god stemning og stort sportselig utbytte. Terrenget i Innerleithen er ikke så ulikt det vi har i Norge og er supert for både utfor- og stisykling.  (artikkelen fortsetter)
 

HASTER: Påmelding til spinning i Rye

Spinningen starter i neste uke på Myrens verksted på Sagene. Det er spinning tirsdager og torsdager kl 20-21. Vi avslutter før påske. 

Sider