Du er her

Fanklubben...

Forum: 

 Er det noen mulighet for våre kjære og andre fans å få oppdateringer om hvordan vi ligger an på veien hjem? 

Det hadde vært supert om vi kunne fått til en slags live oppdatering underveis. De datakyndige blandt oss kan vel korrigere meg, men det kunne vel være mulig å skrive noen innlegg på åpent forum fra en bil noen ganger i løpet av 14 timer og 40  minutter? Mobilt internett og alt det der...

Her i huset bidrar slikt veldig til støttepersonalets motivasjon ;)

 

Jon

 

Marius Ronheim Heiers bilde

Hvis noen har noen telefoner som har Windows Mobile og GPS kan man bruke Google Latitude. Kunne hatt en i følgebilen bare.

http://www.google.no/latitude/intro.html

Thomas Svane Jacobsens bilde

 Jeg skal ha live-oppdateringer fra hjulbilen til Expresslaget ut på nettsidene til Rye og jeg vet at det er tale om at Erik Johansen skal ha noe tilsvarende for 15t laget.

Det kommer mer informasjon om dette i neste uke.

Thomas 

Erik Øystein Johansens bilde

Jeg kommer til å ha PC med mobilt bredbånd i følgebilen. Kommer til å legge ut en tråd på hjemmesidene til Rye. Så det er bare å følge med!!

 

Erik

Marius Ronheim Heiers bilde

Dette kan jeg gjøre for 17 timers laget også.  Men da trenger jeg bloggtilgang. Har sendt melding om det :D

Erik Øystein Johansens bilde

Hei Marius,

 

Du er nå admin på 17-timers sine sider. Da kan du opprette en artikkel som publiseres på 17-timerens sider.

 

Hilsen Erik

Marius Ronheim Heiers bilde

Veldig bra Marius! Man føler at man sykler på et "profflag" når man har med egen blogger og ekstra sykkel i følge bilen :-D

Jon-Ivar Lunds bilde

Hei Marius,

Det er vel noen av syklene dine vi får som reservesykler? I så fall tinger jeg temposykkelen fra Minnesund og inn.

Linux Registered User # 195305

Marius Ronheim Heiers bilde

Jon-Ivar Lund
Ja klart jeg stiller med syklene mine som reservesykler :D Det er bare å bruke de. Bare ta av deg startnummeret så folk ikke blir grinete pga tempostyret og platehjul. Haha

Tarjei Lægreids bilde

Jeg har en sånn geeky windows mobile telefon med gps - kan legge den i en av følgebilene. Skal få testet det ut i helga (mistenker at telefonen kobler ut gps'en etter en stund, men det finner jeg fort ut av..).

 

- Tarjei

Tarjei Lægreids bilde

Hola,

testet ut google latitude nå. Ser ut som det skal kunne funke greit. Jeg kan legge mobilen (med et sim-kort hvor jeg bare har datatrafikk) i en av følgebilene slik at folk kan følge med på hvor vi befinner oss. Nøyaktigheten er (ikke spesielt overraskende) ganske dårlig der det ikke er GPS-signal (som inne i stua der den ligger nå), men god nok til formålet.

 

For å teste: Gå til google latitude. Trykk på "Add Latitude to iGoogle" og legg meg til som venn (tarjeil@gmail.com). Tror jeg må godkjenne hvem som får overvåke meg, så dette må gjøres i god tid før avreise. Evt kan vi sette opp en egen konto til formålet..

 

- Tarjei

Tarjei Lægreids bilde

Den er visst ikke så veldig windows mobile vennlig er jeg redd :(

 

Får den hvertfall ikke inn på HTC'en min..